Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Εκδήλωση « Η ευρωπαϊκή δράση eTwinning στο νέο πρόγραμμα Erasmus+» και 8η απονομή των Εθνικών βραβείων eTwinning.

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) eTwinning σας προσκαλεί την Παρασκευή 20/12/2013 και ώρα 9.00π.μ. στην αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για να παραβρεθείτε στην εκδήλωση όπου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα  με θέμα « Η ευρωπαϊκή δράση eTwinning στο νέο πρόγραμμα Erasmusκαι τελετή βράβευσης των καλύτερων ελληνικών έργων για το 2013.


1Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

 Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων παρακαλούνται να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Για τη μη διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων, επιτρέπεται να απουσιάσουν μόνον έως δύο εκπαιδευτικοί από κάθε σχολική μονάδα.

Οι θέσεις για την εκδήλωση είναι περιορισμένες. Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση οφείλουν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στη διεύθυνση: http://www.etwinning.gr/survey/index.php/727253/lang-el  μέχρι τις 18.12.2013 στις 15.00μμ

H Φόρμα έκλεισε λόγω μεγάλης συμμετοχής

 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο στη δ/νση: http://iptv.sch.gr/live  

Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης ΜΟΝΟ των βραβευμένων εκπαιδευτικών.

Παρακαλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί της σχολικής μονάδας όπως ενημερωθούν ενυπόγραφα για την παρούσα εγκύκλιο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.