Επιλογή 2 εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για συμμετοχή στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Innovation and Education – Being creative with eTwinning » που θα διεξαχθεί στη Λεμεσό, Κύπρο 11-13 Μαΐου 2023

Σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συμμετοχή 2 εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης στο eTwinning σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Innovation and Education- Being creative with eTwinning»  που θα διεξαχθεί στην Λεμεσό, Κύπρο στις 11-13 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε η επιλογή των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν. Ειδικότερα:

Περισσότερα...

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή 2 εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Innovation and Education – Being creative with eTwinning » που θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Μαΐου 2023 στη Λεμεσό, Κύπρο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, ο ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί δύο (2) μόνιμους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, κατά προτίμηση αρχάριοι στο eTwinning, να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Καινοτομία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», που θα διεξαχθεί στις 11-13 Μαΐου στη Λεμεσό, Κύπρο. 

Περισσότερα...

Επιλογή 5 εκπαιδευτικών Προσχολικής Εκπαίδευσης για συμμετοχή στο δια ζώσης eTwinning σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Προσχολική Εκπαίδευση και Φροντίδα χωρίς αποκλεισμούς » που θα διεξαχθεί στις 22-24 Μαΐου 2023 στη Vilnius, Λιθουανία.

Σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συμμετοχή 5 εκπαιδευτικών Προσχολικής Εκπαίδευσης  στο eTwinning σεμινάριο με θέμα «Προσχολική Εκπαίδευση και Φροντίδα χωρίς αποκλεισμούς» που θα διεξαχθεί στη Vilnius, Λιθουανία 22-24 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε η επιλογή των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν. Ειδικότερα:

Περισσότερα...

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή 5 εκπαιδευτικών Προσχολικής Εκπαίδευσης στο eTwinning σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Προσχολική Εκπαίδευση και Φροντίδα χωρίς αποκλεισμούς» που θα πραγματοποιηθεί στις 22-24 Μαΐου 2023 στη Vilnius, Λιθουανία.

O (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί πέντε (5) μόνιμους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στη Προσχολική εκπαίδευση, να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Προσχολική Εκπαίδευση και Φροντίδα χωρίς αποκλεισμούς», που θα διεξαχθεί στις 22-24  Μαΐου στη Vilnius, Λιθουανία. 

Περισσότερα...

Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή εκπαιδευτικών σε διαδικτυακό εργαστήριο επαγγελματικής ανάπτυξης στην Προσχολική εκπαίδευση και φροντίδα με θέμα «Δημιουργικότητα και Καινοτομία στην Προσχολική Εκπαίδευση και φροντίδα»

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, ο ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί  μόνιμους/ες εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στην Προσχολική Εκπαίδευση, να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαδικτυακό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης   με θέμα « Δημιουργικότητα και Καινοτομία στην Προσχολική Εκπαίδευση και φροντίδα» που διοργανώνει η Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning,  29-31 Μαρτίου 2023. 

Περισσότερα...

Επιλογή 5 εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης- ΕΠΑΛ για συμμετοχή στο eTwinning σεμινάριο με θέμα «Καινοτομία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Μαΐου 2023 στη Bratislava, Σλοβακία.

Σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συμμετοχή 5 εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης- ΕΠΑΛ στο eTwinning σεμινάριο με θέμα «Καινοτομία στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»  που θα διεξαχθεί στην Bratislava- Σλοβακία 18-20 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε η επιλογή των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν. Ειδικότερα:

Περισσότερα...

Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή εκπαιδευτικών ΕΠΑΛ στο διαδικτυακό εργαστήριο επαγγελματικής ανάπτυξης που θα πραγματοποιηθεί στις 1-3 Μαρτίου 2023.

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, ο ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί  μόνιμους/ες εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε  Επαγγελματικά Λύκεια, να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαδικτυακό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης που διοργανώνει η Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning,  1-3 Μαρτίου 2023. 

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.