Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning λειτουργεί από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε.) με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

  • Χρησιμοποιήστε τη σελίδα https://support.etwinning.gr/ για να απευθύνετε το ερώτημά σας, επιλέγοντας Άνοιγμα Νέου Αιτήματος
  • Για ερωτήματα σχετικά με υποστήριξη της δράσης διαδικτυακών μαθημάτων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για ερωτήματα για ετικέτες ποιότητας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

ΦΟΡΕΑΣ: Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥE - ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Διεύθυνση Υποδομών και Δικτύων (www.cti.gr/nts)

Ν. Καζαντζάκη, 26504 Ρίο Πατρών

Το προσωπικό του ΕΟΥ είναι εξοικειωμένο με την εκπαιδευτική κατάσταση στην Ελλάδα και μπορεί να σας στηρίξει και να σας βοηθήσει ώστε να φέρετε σε πέρας επιτυχώς ένα έργο eTwinning.

Σε εθνικό επίπεδο, ο Ελληνικός ΕΟΥ συνεργάζεται με το σώμα πρεσβευτών της δράσης, το οποίο αποτελείται από εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και έχει ως στόχο την ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας για τη δράση, με τη διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων-συνεδριών εργασίας, online μαθημάτων κ.α.

 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.