Ανακοίνωση της Κεντρικής Υπηρεσίας Υποστήριξης - Μεταφορά των Twispaces στη νέα πλατφόρμα! – Τα τελικά νέα!

Εάν έχετε κάποιο  Twinspace στην παλιά πλατφόρμα και θέλετε να μεταφερθεί στη νέα πλατφόρμα, θα πρέπει να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιό της Κεντρικής Υπηρεσίας Υποστήριξης   https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/TwinSpace-migration  έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Εάν το eTwinning έργο σας  δημιουργήθηκε μετά την 1.7.2018, μπορείτε να ζητήσετε τη μεταφορά του σχετικού περιεχομένου του Twinspace του έργου σας, συμπληρώνοντας αυτό το ερωτηματολόγιο. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε:

  • Τον τίτλο του έργου
  • Το URL του TwinSpace
  • Τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε να μεταφερθεί

 Συμπληρώνετε το ερωτηματολόγιο ξεχωριστά ανά Twinspace. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μόνο έργα που τα  Twinspaces τους έχουν μεταφερθεί  θα είναι επιλέξιμα για αίτηση για τα Βραβεία eTwinning 2024 (προτεραιότητα έχουν τα έργα που στοχεύουν να υποβάλουν αίτηση για τα Βραβεία eTwinning 2024).

 Αρκεί ένα μέλος του έργου να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο  για το έργο.

 Εάν δεν κάνετε αίτημα μεταφοράς έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023, τα παλιά σας Twinspaces δεν θα μεταφερθούν. Η πρόσβαση σε όλα τα Twinspaces στην παλαιού τύπου πλατφόρμα eTwinning θα παραμείνει ανοιχτή για μερικούς ακόμη μήνες: αυτό θα επιτρέψει στους eTwinners να συμβουλεύονται και να κατεβάζουν το υλικό τους.

 Επόμενα βήματα

  • Μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, τα Twinspaces που έχετε ζητήσει θα μεταφερθούν .
  • Μετά τη μεταφορά, η φόρμα αίτησης για τα Βραβεία eTwinning 2024 θα είναι διαθέσιμη το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη μετάβαση για τους eTwinners που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση.

Γιατί δεν μεταφέρουμε όλα τα Twinspaces;

 Η μεταφορά όλων των Twinspaces που σχετίζονται με έργα που δημιουργήθηκαν μετά την 1.7.2018 ήταν μέρος του σχεδίου μετάβασης από την πλατφόρμα παλαιού τύπου eTwinning στην Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Σχολικής Εκπαίδευσης. Συνολικά αυτό αφορά 65.500 Twinspaces.

 Ωστόσο, πολλά από αυτά τα Twinspaces περιέχουν ξεπερασμένες πληροφορίες που δεν θα εξυπηρετούσαν πλέον κανένα σκοπό στη νέα Πλατφόρμα και  θα περιέπλεκαν άσκοπα τη διαδικασία μεταφοράς δεδομένων, η οποία έχει αποδειχθεί αρκετά δύσκολη.

Επομένως, για να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία μετάβασης και να ελαχιστοποιήσει τον πιθανό αντίκτυπο σε ενεργά έργα, η ΚΥΥ αποφάσισε να περιορίσει τη μετάβαση στα Twinspaces που απαιτούνται για τις δραστηριότητες που βρίσκονται σε εξέλιξη και οι οποίες σχετίζονται με δραστηριότητες αναφοράς, προώθησης και διάδοσης ή συμμετοχή στα βραβεία eTwinning 2024.

 Ενθαρρύνουμε τα μέλη του έργου που θέλουν να μεταφέρουν το περιεχόμενο των Twinspaces τους να συμπληρώσουν αυτό το ερωτηματολόγιο  έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023!

 https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/TwinSpace-migration

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.