Αίτηση για Εθνική Ετικέτα Ποιότητας

Για όσους αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα πρόσβασης ή/και συμπλήρωσης της αίτησης για την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας προτείνεται να κατεβάσουν το παρακάτω doc, να ακολουθήσουν τις οδηγίες που παρέχονται και να συμπληρώσουν την αίτηση τοπικά στον υπολογιστή τους. Όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση, πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων για Εθνική Ετικέτα Ποιότητας στις 31 Ιουλίου 2024,  θα έχουν έτοιμο το κείμενο και τα links για να τα αναρτήσουν στην πλατφόρμα ESEP.

https://docs.google.com/document/d/10NIq9cvL3C8vIzJfFMzzAY4YiHzEK1L17wU-XC2J_-0/edit?usp=sharing

Προκειμένου να μπορέσετε να υποβάλετε την αίτησή σας θα πρέπει σε κάθε πεδίο να προσέχετε να μην υπερβαίνετε το όριο των χαρακτήρων που αναγράφεται. Το όριο αυτό δεν αναφέρεται στον αριθμό λέξεων αλλά στον αριθμό των χαρακτήρων με κενά. Για να μπορέσετε να τον μετρήσετε σας προτείνουμε να γράψετε την αίτησή σας σε ένα word, κάθε πεδίο σε ξεχωριστή σελίδα  και στο κάτω μέρος της  κάθε σελίδας στη γραμμή κατάστασης  κάτω αριστερά, κάντε αριστερό κλικ πάνω στον αριθμό των λέξεων που αναγράφεται. Στο αναδυόμενο παράθυρο διαλόγου" Καταμέτρηση λέξεων" φαίνονται οι χαρακτήρες με κενά. Εάν ο αριθμός τους είναι ο ίδιος με αυτόν στα πλαίσια της αίτησης, τότε απλά κάνετε αντιγραφή και επικόλληση. Σε διαφορετική περίπτωση κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.

Εφόσον ο αριθμός των χαρακτήρων είναι ο σωστός η υποβολή γίνεται άμεσα. 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.