Διαδικτυακό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης με θέμα: Critical Digital Literacy and Disinformation, 26-28 Μαΐου 2021

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Διαδικτυακό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης για εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στις προβεβλημένες ομάδες: “eTwinning at  home” και “Media Literacy” με θέμα: Critical Digital Literacy and Disinformation,26-28 Μαΐου 2021

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί πέντε (5) εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας  εκπαίδευσης της χώρας  και είναι μέλη  στις ομάδες Media Literacy και eTwinning at home  να συμμετάσχουν στο Διαδικτυακό Εργαστήριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης  (Professional Development Workshop- PDW)  με θέμα: «Critical Digital Literacy and Disinformation » το οποίο έχει διάρκεια τριών (3) ημερών και  θα διεξαχθεί διαδικτυακά στην πλατφόρμα του eTwinning 26-28 Μαΐου 2021. 

Γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν διαδικτυακά εργαστήρια  σχετικά με το θέμα Critical Digital Literacy and Disinformation.  Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Θα επιλεγούν πέντε (5) εκπαιδευτικοί που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, με σειρά εγγραφής.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα του eTwinning.
  • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του σεμιναρίου)
  • Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α’ επίπεδο)

  Μετά την επιλογή θα ζητηθεί από τους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα      αποδεικτικά γνώσης Αγγλικών και Η/Υ.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: 

http://courses.etwinning.gr/survey/index.php/647898?lang=el

Οι  δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι  τις  9/05/2021 στις 14:00.

 

Τα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στo επίσημο site της δράσης: http://www.etwinning.gr,  καθώς και στην επίσημη σελίδα Facebook της δράσης  https://www.facebook.com/HelleniceTwinning/.

 Ελληνικός  Εθνικός  Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

URL: http://www.etwinning.gr

 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.