Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή 11 εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης στο σεμινάριο που θα διεξαχθεί στη Γερμανία με θέμα τη Δημοκρατική συμμετοχή

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) eTwinning προσκαλεί εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας ( που να διδάσκουν σε Γυμνάσια η Λύκεια την τρέχουσα σχολική χρονιά) που είναι αρχάριοι στο eTwinning και θα υλοποιήσουν ένα έργο eTwinning, να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα τη Δημοκρατική Συμμετοχή  που θα διεξαχθεί στην Ερφούρτη- Γερμανία 7-9 Νοεμβρίου 2019.

Τα σεμινάρια εξεύρεσης συνεργατών αφορούν κυρίως εκπαιδευτικούς χωρίς εμπειρία στο eTwinning με σκοπό να βρουν νέους συνεργάτες εκπαιδευτικούς από το εξωτερικό και να ξεκινήσουν το πρώτο τους έργο. Θα επιλεγούν 11 εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας για το σεμινάριο που θα διδάσκουν σε Γυμνάσια η Λύκεια την τρέχουσα σχολική χρονιά. Γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά .

 Ολοι οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να φροντίσουν για την έκδοση ειδικής άδειας από το σχολείο/υπηρεσία τους

  Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  •  Να να διδάσκουν σε Γυμνάσια η Λύκεια την τρέχουσα σχολική χρονιά
  • Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning (μπορούν να κάνουν εγγραφή πριν την υποβολή της αίτησης)
  • Να μην έχουν υλοποιήσει κανένα έργο eTwinning έως τώρα
  • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του συνεδρίου)
  • Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α’ επίπεδο)

Θα επιλεχθούν 11 εκπαιδευτικοί  που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις με σειρά προτεραιότητας αίτησης.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των εκπαιδευτικών θα επιλεγούν και εκπαιδευτικοί που έχουν υλοποιήσει έργα. 

Μετά την επιλογή των εκπαιδευτικών θα ζητηθεί να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα αποδεικτικά γνώσης Αγγλικών, Η/Υ και ενασχόλησης με Τ.Π.Ε. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η γνωριμία με το eTwinning και η συμμετοχή σε ένα έργο eTwinning.

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν θα πρέπει:

 Να εγγράψουν ένα έργο eTwinning κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου

  • Να ενημερώνουν την κάρτα έργου σε δίμηνη βάση και
  • Να υποβάλουν αίτηση για Εθνική Ετικέτα Ποιότητας με την ολοκλήρωση του έργου.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως και 23.9.2019 στις 14.00 για να δηλώσετε συμμετοχή στο http://www.etwinning.gr/survey/index.php/195695/lang-el

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.