Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή 15 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας στο σεμινάριο "STEM"

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή 15 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο σεμινάριο με θέμα «STEM» που θα διεξαχθεί στην Πάτρα 3-5 Οκτωβρίου 2019.

 

 

 eTwinning Multilateral Seminar

3rd 5th October 2019

Patras, Greece

Organization: Hellenic NSS

Theme: “STEM” 

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) eTwinning προσκαλεί μόνιμους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που είναι αρχάριοι στο eTwinning και ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν ένα έργο eTwinning, να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα το STEM που θα διεξαχθεί στην Πάτρα 3-5 Οκτωβρίου 2019.

Τα σεμινάρια εξεύρεσης συνεργατών αφορούν κυρίως εκπαιδευτικούς χωρίς εμπειρία στο eTwinning με σκοπό να βρουν νέους συνεργάτες εκπαιδευτικούς από το εξωτερικό και να ξεκινήσουν το πρώτο τους έργο. Θα επιλεγούν 15 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας για το σεμινάριο, οι οποίοι να διδάσκουν σε ηλικιακή ομάδα 10 έως 16 ετών. Γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά.

 Όλοι οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να φροντίσουν για την έκδοση ειδικής άδειας από το σχολείο/υπηρεσία τους.

 Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να διδάσκουν σε ηλικιακή ομάδα 10 έως 16 ετών
  • Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning (μπορούν να κάνουν εγγραφή πριν την υποβολή της αίτησης)
  • Να μην έχουν υλοποιήσει κανένα (ή ως ένα) έργο eTwinning έως τώρα
  • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του συνεδρίου)
  • Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α’ επίπεδο)
  • Να υπάρχει αποδεδειγμένη ενασχόληση με Τ.Π.Ε. και οτιδήποτε καινοτόμο στην τεχνολογία

Θα επιλεχθούν 15 εκπαιδευτικοί  που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις με σειρά προτεραιότητας αίτησης και η κατανομή θα είναι 50% από την Πρωτοβάθμια και 50% από τη Δευτεροβάθμια.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των εκπαιδευτικών θα επιλεγούν και εκπαιδευτικοί που έχουν υλοποιήσει 1 τουλάχιστον έργο. 

Μετά την επιλογή των εκπαιδευτικών θα ζητηθεί να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα αποδεικτικά γνώσης Αγγλικών, Η/Υ και ενασχόλησης με Τ.Π.Ε (π.χ. η δράση STEM eTwinning). Σκοπός του σεμιναρίου είναι η γνωριμία με το eTwinning και η συμμετοχή σε ένα έργο eTwinning.

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν θα πρέπει: 

  • Να εγγράψουν ένα έργο eTwinning κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου
  • Να ενημερώνουν την κάρτα έργου σε δίμηνη βάση και
  • Να υποβάλουν αίτηση για Εθνική Ετικέτα Ποιότητας με την ολοκλήρωση του έργου.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως και 20.9.2019 στις 11.00 για να δηλώσετε συμμετοχή στο http://www.etwinning.gr/survey/index.php/428845/lang-el 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.