«Επιλογή 9 εκπαιδευτικών για συμμετοχή στο eTwinning σεμινάριο «Open Source Tools in eTwinning Projects for Primary School Teachers» στις 18-20 Οκτωβρίου 2018 στα Χανιά»

Σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο eTwinning σεμινάριο με τίτλο «Open Source Tools in eTwinning Projects for Primary School Teachers», που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Οκτωβρίου 2018 στα Χανιά,  που οργανώνεται από την Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης, πραγματοποιήθηκε η επιλογή των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν. Ειδικότερα:

 Υποβλήθηκαν 12 αιτήσεις, από αυτές απορρίφθηκαν:

  • 3 καθώς οι εκπαιδευτικοί δεν ανέφεραν χρήση με εργαλεία ανοικτού λογισμικού.

Καθώς  οι αιτήσεις που πληρούν τα κριτήρια είναι 9, επιλέχτηκαν όλοι οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί .

 Επιλέχθηκαν οι εκπαιδευτικοί:

1

Αικατερίνη

Λιοντάκη

16o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Κρήτης

2

Καλλιόπη

Γενιτσαρίδου

17o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

3

Αικατερίνη

Παπαδια

Δ.Σ. Γραικοχωρίου Ηγουμενίτσας

4

Νεκτάριος

Φαρασόπουλος

6ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης

5

ΟΥΡΑΝΙΑ

ΣΙΣΜΑΝΙΔΟΥ

9ο Δ.Σ ΒΕΡΟΙΑΣ

6

ΟΛΓΑ

ΤΑΓΤΑΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΔΗΜ. ΣΧ. ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

7

Μαρίνα

Καρτσώνη

Δημοτικό Σχολείο Κουνάβων

8

Βασιλική

Λιάπη

18o Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

9

Κυριακή

Ζερβού

6ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Ελευθερίου - Κορδελιού

 

Οι παραπάνω 9 εκπαιδευτικοί θα πρέπει εντός 5 ημερών από την ανακοίνωση να στείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους  (ΤΠΕ Α΄ επιπέδου, Αγγλική Γλώσσα Β2) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά.

Τα έξοδα μετακίνησης θα αποζημιωθούν από το έργο eTwinning 2018 σε χρονικό διάστημα περίπου ενός μήνα. H διαμονή είναι ήδη καλυμένη.

Για τη μετακίνησή, απαιτείται η προσκόμιση σχετικής απόφασης έγκρισης άδειας/μετακίνησης με ΑΔΑ από την αρμόδια υπηρεσία που ανήκει η σχολική μονάδα ή από την Υπηρεσία που εξέδωσε την άδεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς ΑΔΑ, τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν τη μετακίνηση. Η άδεια είναι προαπαιτούμενη για τη συμμετοχή και πρέπει να κατατεθεί στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε.).

Το συγκεκριμένο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών αφορά κυρίως εκπαιδευτικούς με εμπειρία στο eTwinning, με σκοπό να βρουν νέους συνεργάτες εκπαιδευτικούς από το εξωτερικό και να ξεκινήσουν ένα έργο σχετικό με DGBL.

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν θα πρέπει:

 

  • Να εγγράψουν ένα έργο eTwinning κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου
  • Να ενημερώνουν την κάρτα έργου σε δίμηνη βάση και
  • Να υποβάλουν αίτηση για Εθνική Ετικέτα Ποιότητας με την ολοκλήρωση του έργου που θα σχετίζεται ως επί το πλείστον με το επιμόρφωση που θα λάβουν.

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.