«Επιλογή 5 εκπαιδευτικών για συμμετοχή στο eTwinning σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών στις 19-21 Οκτωβρίου 2018 στο Λουξεμβούργο»

Σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο eTwinning σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών, ειδικότητας Ξένων Γλωσσών ΠΕ05, 06, 07, και Κοινωνιολόγοι ΠΕ78, στις 19-21 Οκτωβρίου 2018 στο Λουξεμβούργο, " eTwinning contact seminar – Digital Game-Based Learning (DGBL) in the classroom που οργανώνεται από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της αντίστοιχης χώρας.

 Υποβλήθηκαν 23 αιτήσεις, από αυτές απορρίφθηκαν:

 • 7 καθώς δεν είχαν ετικέτα ποιότητας
 • 2 καθώς οι εκπαιδευτικοί είχαν υλοποιήσει έργα έως το 2016, ενώ η πρόσκληση απευθύνονταν σε εκπαιδευτικούς που είχαν υλοποιήσει έργο την τελευταία διετία

Καθώς  οι αιτήσεις που πληρούν τα κριτήρια είναι περισσότερες, έγινε επιλογή με βάση τη σειρά εγγραφής.

 Επιλέχθηκαν οι εκπαιδευτικοί:

 1. ΕΙΡΗΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗ -1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
 2. ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΕΝΙΟΥ- ΓΕΛ ΠΕΝΤΑΠΟΛΗΣ
 3. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΝΕΝΟΥ -ΓΕΛ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
 4. ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΙΡΜΠΑ -3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
 5. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ -ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Οι παραπάνω 5 εκπαιδευτικοί θα πρέπει εντός 5 ημερών από την ανακοίνωση να στείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους  (ΤΠΕ Α΄ επιπέδου, Αγγλική Γλώσσα Β2) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Σε περίπτωση που δεν διαθέτουν τα παραπάνω δικαιολογητικά ή δεν επιθυμούν να συμμετέχουν θα ενημερωθούν οι παρακάτω αναπληρωματικοί εκπαιδευτικοί που αναγράφονται με την ακόλουθη σειρά:

 1. ΕΛΕΝΗ ΜΟΣΙΑΛΟΥ -  4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ
 2. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΣΥΒΑΚΑ -4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
 3. ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ -1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ
 4. ΜΑΚΡΙΝΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ-2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
 5. ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΩΣΗ -ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά.

Τα έξοδα μετακίνησης θα αποζημιωθούν από το έργο eTwinning 2018 σε χρονικό διάστημα περίπου ενός μήνα. H διαμονή είναι ήδη καλυμένη.

Για τη μετακίνησή, απαιτείται η προσκόμιση σχετικής απόφασης έγκρισης άδειας/μετακίνησης με ΑΔΑ από την αρμόδια υπηρεσία που ανήκει η σχολική μονάδα ή από την Υπηρεσία που εξέδωσε την άδεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς ΑΔΑ, τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν τη μετακίνηση. Η άδεια είναι προαπαιτούμενη για τη συμμετοχή και πρέπει να κατατεθεί στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε.).

Το συγκεκριμένο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών αφορά κυρίως εκπαιδευτικούς με εμπειρία στο eTwinning, με σκοπό να βρουν νέους συνεργάτες εκπαιδευτικούς από το εξωτερικό και να ξεκινήσουν ένα έργο σχετικό με DGBL.

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν θα πρέπει:

 

 • Να εγγράψουν ένα έργο eTwinning κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου
 • Να ενημερώνουν την κάρτα έργου σε δίμηνη βάση και
 • Να υποβάλουν αίτηση για Εθνική Ετικέτα Ποιότητας με την ολοκλήρωση του έργου που θα σχετίζεται ως επί το πλείστον με το επιμόρφωση που θα λάβουν.
Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.