Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο eTwinning σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών για Μεσογειακές χώρες στις 8-10 Οκτωβρίου 2015

downloadΣτο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) eTwinning προσκαλεί τους μόνιμους εκπαιδευτικούς, Δασκάλους (ΠΕ70) να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 8-10 Οκτωβρίου 2015 (http://etwinning.gr/med2015/).

Θα επιλεγούν 8  εκπαιδευτικοί. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος θα γίνει κλήρωση στη διαδικτυακή πλατφόρμα Webex.

Γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά και οι χώρες που συμμετέχουν είναι οι: Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Κροατία, Κύπρος, Πορτογαλία, Σλοβενία, Ισπανία, Τυνησία και Τουρκία. Τα έξοδα συμμετοχής και μετακίνησης θα καλυφθούν από το πρόγραμμα.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning (μπορούν να κάνουν εγγραφή πριν την υποβολή της αίτησης)
Να μην έχουν υλοποιήσει κανένα ευρωπαϊκό έργο eTwinning έως τώρα
Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του συνεδρίου)
Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α επίπεδο)

  Σκοπός του σεμιναρίου είναι γνωριμία με το eTwinning και η συμμετοχή σε ένα έργο eTwinning. Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν θα πρέπει να:

  • Εγγράψουν ένα έργο eTwinning κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου με θέμα τη Μεσόγειο (πολιτισμό, ιστορία, τέχνες, περιβάλλον, οικονομία της Μεσογείου)
  • Να ενημερώνουν την κάρτα έργου σε δίμηνη βάση και
  • Να υποβάλλουν αίτηση για Εθνική Ετικέτα Ποιότητας με την ολοκλήρωση του έργου.

  Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στo σύνδεσμο:

  http://www.etwinning.gr/survey/index.php/541714/lang-el και οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 01/07/2015 στις 15.00 το μεσημέρι.

  Τα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα: http://www.etwinning.gr .

  Pin It

  Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.