Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο eTwinning Contact Seminar για εκπαιδευτικούς ΠΕ60 στη Θεσσαλονίκη 3-5 Οκτωβρίου 2013

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) eTwinning οργανώνει Contact Seminar (σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών) στις 03 – 05 Οκτωβρίου 2013 με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών από την Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Σουηδία, Νορβηγία, Κύπρο, Εσθονία, Λετονία, Τσεχία, Γαλλία και Πολωνία στη Θεσσαλονίκη. Το σεμινάριο απευθύνεται σε Νηπιαγωγούς ΠΕ60.

Από την Ελλάδα θα επιλεγούν 10 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60. Γλώσσα επικοινωνίας στο σεμινάριο είναι τα Αγγλικά. Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να εργάζονται σε Νηπιαγωγεία της χώρας κατά το σχ. έτος 2013-14 και θα συμμετέχουν στο contact seminar με έξοδα του προγράμματος.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning πριν τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας.
  • Να έχουν γνώσεις χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.
  • Να δεσμευτούν ότι κατά τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο θα προχωρήσουν στην οργάνωση ενός προγράμματος eTwinning κατά το σχολικό έτος 2013-14.
  • Κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου να συμπληρώνουν σε διμηνιαία βάση την Project Card και με την ολοκλήρωσή του να υποβάλλουν αίτηση για την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη εδώ και οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 07/06/2013 στις 15.00 το μεσημέρι. Τα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα: http://www.etwinning.gr .

Σε περίπτωση πολλών αιτήσεων θα αξιολογηθεί η πρόταση υλοποίησης ενός έργου eTwinning όπως έχει συμπληρωθεί στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος  και στη συνέχεια, εάν υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι,  θα γίνει κλήρωση.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.