Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή 5 εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης- ΕΠΑΛ στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Καινοτομία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Μαΐου 2023 στη Bratislava, Σλοβακία

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, ο ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί πέντε (5) μόνιμους/ες εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με προτεραιότητα όσους/ες υπηρετούν σε  Επαγγελματικά Λύκεια, κατά προτίμηση αρχάριους/ες στο eTwinning, να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών με θέμα «Καινοτομία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», που θα διεξαχθεί στις 18-20 Μαΐου στη Bratislava, Σλοβακία. 

Τα σεμινάρια εξεύρεσης συνεργατών αφορούν κυρίως εκπαιδευτικούς χωρίς εμπειρία στο eTwinning με σκοπό να βρουν νέους συνεργάτες εκπαιδευτικούς από το εξωτερικό και να ξεκινήσουν το πρώτο τους έργο. 

Το σεμινάριο στοχεύει να βοηθήσει τους/τις εκπαιδευτικούς να δικτυωθούν με συναδέλφους από την υπόλοιπη Ευρώπη και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για συνεργατικά eTwinning έργα. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα ενημερωθούν για  καλές πρακτικές και για τα κριτήρια ποιότητας eTwinning με στόχο να εγγράψουν eTwinning έργα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Θα επιλεγούν 5 εκπαιδευτικοί, της συγκεκριμένης ειδικότητας, που θα πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Η γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να μην έχουν υλοποιήσει κανένα έργο eTwinning έως τώρα ή να είναι αρχάριοι/ες
  • Να είναι εγγεγραμμένοι/ες στο eTwinning, στην πλατφόρμα European School Education Platform
  • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του συνεδρίου)
  • Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α’ επίπεδο)

Θα επιλεχθούν 5 εκπαιδευτικοί  που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις με σειρά προτεραιότητας αίτησης.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των εκπαιδευτικών θα επιλεγούν και εκπαιδευτικοί που έχουν υλοποιήσει έργα. 

Μετά την επιλογή τους θα ζητηθεί από τις/τους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα αποδεικτικά γνώσης Αγγλικών και Η/Υ.

Διαδικασία μετακίνησης

Οι μετακινήσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το ν.4336/2015. Τα έξοδα μετακίνησης δεν προκαταβάλλονται και θα αποζημιωθούν από το έργο eTwinning 2022-2023.H αποζημίωση από το έργο e-twinning θα γίνει υπό την προϋπόθεση ότι έχουν προσκομιστεί έγκαιρα όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στον εκκαθαριστή, σε χρονικό διάστημα περίπου ενός μήνα από την προσκόμισή τους.

Η διαμονή είναι καλυμμένη, σύμφωνα με το πακέτο του σεμιναρίου που περιλαμβάνει διαμονή, διατροφή και registration.

Η άδεια είναι προαπαιτούμενη για τη συμμετοχή και πρέπει να κατατεθεί στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε.)  από τον/την εκπαιδευτικό με ΑΔΑ  ή από την Υπηρεσία που εξέδωσε την άδεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς ΑΔΑ, τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν το σεμινάριο.

Παράλληλα θα συναφθεί και ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ μετακινούμενου/ης και ΙΤΥΕ.

Έξοδα Κίνησης

Αποζημιώνεται μόνο το αντίτιμο των εισιτηρίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, πλοίου, τρένου Β΄ θέση & οικονομική θέση αεροπλάνου.

Για να πληρωθεί μία μετακίνηση πρέπει να έχουν προσκομιστεί όλα τα αντίστοιχα παραστατικά, έκθεση πεπραγμένων, αλληλογραφία - πρόσκληση με τον φορέα υποδοχής. To αεροπορικό εισιτήριο, τα εισιτήρια ΜΜΕ κ.ά. πρέπει να είναι πρωτότυπα, εξοφλημένα και να έχουν εκδοθεί στο όνομα του/της δικαιούχου που μετακινείται.

Απαραίτητη είναι η προσκόμιση των καρτών επιβίβασης (Boarding Passes).  Σε περίπτωση που τα παραστατικά έχουν πληρωθεί μέσω ταξιδιωτικού γραφείου, απαιτείται η πρωτότυπη απόδειξη του γραφείου στο όνομα του/της δικαιούχου και το voucher. Σε περίπτωση παραστατικού που έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να αναγράφεται στο παραστατικό ο συγκεκριμένος τρόπος εξόφλησης

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν, θα πρέπει:

  • Να εγγράψουν ένα έργο eTwinning κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου
  • Να υποβάλουν αίτηση για Εθνική Ετικέτα Ποιότητας με την ολοκλήρωση του έργου που θα σχετίζεται ως επί το πλείστον με την επιμόρφωση που θα λάβουν.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: https://courses.etwinning.gr/survey/index.php/298876

Στη φόρμα, οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα στοιχεία (στην ελληνική γλώσσα).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι τις 15/02/2023 στις 12.00 το μεσημέρι. Τα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα: http://www.etwinning.gr

                                                                     

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.