Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Διαδικτυακό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα: Teaching with Media, 22-23 Μαρτίου 2021

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί πέντε (5) εκπαιδευτικούς ανεξαρτήτου  ειδικότητας που διδάσκουν σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας  να συμμετάσχουν στο Διαδικτυακό Σεμινάριο (eTwinning Online Seminar, Tunisia) με θέμα: «Teaching with Media» το οποίο έχει διάρκεια τριών (2) ημερών και  θα διεξαχθεί διαδικτυακά στην πλατφόρμα του eTwinning 22-23 Μαρτίου 2021.

 Γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν διαδικτυακά εργαστήρια  σχετικά με τον Διδασκαλία με τα Μέσα ,  να γνωρίσουν και να επικοινωνήσουν με εκπαιδευτικούς που εργάζονται επίσης σε σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Θα επιλεγούν πέντε (5) εκπαιδευτικοί που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, με σειρά εγγραφής.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα του eTwinning
  • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας του σεμιναρίου)
  • Να γνωρίζουν χρήση Η/Υ (Α’ επίπεδο)
  • Μετά την επιλογή θα ζητηθεί από τους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα αποδεικτικά γνώσης Αγγλικών και Η/Υ.
  • Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: http://courses.etwinning.gr/survey/index.php/861314?lang=el
  • Oι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι και τηνΤρίτη 9/3 στις 15.00
  • Τα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στo επίσημο site της δράσης: http://www.etwinning.gr,  καθώς και στην επίσημη σελίδα Facebook της δράσης  https://www.facebook.com/HelleniceTwinning/.

 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.