Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο διαδικτυακό Θεματικό Συνέδριο για eTwinning Σχολεία (eTwinning Schools) με θέμα: «eTwinning Schools as Inclusive and Innovative Learning Organisations»

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί 10 εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε βραβευμένες με την ετικέτα eTwinning Σχολείο (eTwinning School Label) σχολικές μονάδες να συμμετάσχουν στο  Θεματικό Συνέδριο για eTwinning Σχολεία που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 7-9 Δεκεμβρίου 2022. Οι συμμετέχοντες δεν πρέπει να έχουν συμμετάσχει στο eTwinning Θεματικό συνέδριο για eTwinning Σχολεία του 2021.

Ειδικότερα, για τη συμμετοχή στο εν λόγω συνέδριο θα επιλεγούν:

α. δέκα (10) εκπαιδευτικοί από πέντε (5) σχολικές μονάδες (ένας/μία έμπειρος/η και ένας/μία  αρχάριος/α στη δράση εκπαιδευτικός ανά σχολική μονάδα) που βραβεύθηκαν με την ετικέτα Σχολείου eTwinning το 2021. 

Γλώσσα του συνεδρίου είναι τα Αγγλικά.

Οι συμμετέχοντες στο θεματικό συνέδριο θα πρέπει, επίσης, να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning.https://school-education.ec.europa.eu/en/etwinning 
  • Να έχουν συμμετάσχει σε δύο (2) τουλάχιστον έργα eTwinning την προηγούμενη διετία και να έχουν βραβευτεί με εθνική ετικέτα ποιότητας για τα έργα αυτά
  • Να γνωρίζουν ικανοποιητικά Αγγλικά (γλώσσα επικοινωνίας του συνεδρίου), τουλάχιστον επιπέδου Β1
  • Να γνωρίζουν χρήση Υ/Η (πιστοποίηση Α’ Επιπέδου ΤΠΕ, ECDL)

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος, θα ληφθεί υπόψη ο αριθμός των έργων eTwinning καθώς και η απονομή Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας στα έργα αυτά.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://courses.etwinning.gr/survey/index.php/485788

Oι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 25/11/2022 και ώρα 15:00.

Τα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της δράσης: http://www.etwinning.gr, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων: https://www.minedu.gov.gr/, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  https://www.facebook.com/HelleniceTwinning/.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.