Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο διαδικτυακό Θεματικό Συνέδριο για eTwinning Σχολεία (eTwinning Schools) με θέμα: «eTwinning Schools towards Blended Learning for all»

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί 10 εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε βραβευμένες με την ετικέτα eTwinning Σχολείου (eTwinning School Label) σχολικές μονάδες να συμμετάσχουν στο  Θεματικό Συνέδριο για eTwinning Σχολεία που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 24-26 Νοεμβρίου 2021. Οι συμμετέχοντες δεν πρέπει να έχουν συμμετάσχει στο eTwinning Θεματικό συνέδριο για eTwinning Σχολεία του 2020.

Ειδικότερα, για τη συμμετοχή στο εν λόγω συνέδριο θα επιλεγούν:

α. οχτώ (8) εκπαιδευτικοί από τέσσερις (4) σχολικές μονάδες (ο/η Διευθυντής/ντρια του σχολείου και ένας/μία εκπαιδευτικός ανά σχολική μονάδα) που βραβεύθηκαν με την ετικέτα Σχολείου eTwinning το 2020: https://www.etwinning.net/el/pub/support/2020--2021-etwinning-school-l#c300  και

β. δύο (2) εκπαιδευτικοί από μία (1) σχολική μονάδα (ο/η Διευθυντής/ντρια του σχολείου και ένας/μία εκπαιδευτικός του σχολείου) που βραβεύθηκε με την ετικέτα Σχολείου eTwinning το 2021: https://www.etwinning.net/el/pub/support/2021--2022-etwinning-school-l#c300

Γλώσσα του συνεδρίου είναι τα Αγγλικά.

Οι συμμετέχοντες στο θεματικό συνέδριο θα πρέπει, επίσης, να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning.
  • Να έχουν συμμετέχει σε δύο (2) τουλάχιστον έργα eTwinning την προηγούμενη διετία και να έχουν βραβευτεί με εθνική ετικέτα ποιότητας για τα έργα αυτά
  • Να γνωρίζουν ικανοποιητικά Αγγλικά (γλώσσα επικοινωνίας του συνεδρίου), τουλάχιστον επιπέδου Β1
  • Να γνωρίζουν χρήση Υ/Η (πιστοποίηση Α’ Επιπέδου ΤΠΕ, ECDL)

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος, θα ληφθεί υπόψη ο αριθμός των έργων eTwinning καθώς και η απονομή Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας στα έργα αυτά.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: 

http://courses.etwinning.gr/survey/index.php/995494?lang=el

Oι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021 και ώρα 15:00.

 

Τα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της δράσης: http://www.etwinning.gr, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων: https://www.minedu.gov.gr/, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  https://www.facebook.com/HelleniceTwinning/.

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.