Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Διαδικτυακό Σεμινάριο Εξεύρεσης Συνεργατών με την Κύπρο για Δασκάλους και Νηπιαγωγούς

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) eTwinning οργανώνει Online Contact Seminar (διαδικτυακό σεμινάριο εξεύρεσης συνεργατών) στις 12 με 18 Δεκεμβρίου 2016 σε συνεργασία με την Κυπριακή ΕΥΥ. Το σεμινάριο απευθύνεται σε Δασκάλους και Νηπιαγωγούς και η γλώσσα επικοινωνίας είναι τα Ελληνικά.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

 

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning πριν τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας.
  • Να δεσμευτούν ότι κατά τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο θα προχωρήσουν στην  οργάνωση ενός προγράμματος eTwinning κατά το σχολικό έτος 2016-2017.
  • Να δεσμευτούν ότι κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου να συμπληρώνουν σε διμηνιαία βάση την Project Card και με την ολοκλήρωσή του να υποβάλλουν αίτηση για Εθνική Ετικέτα Ποιότητας.

 

Από την Ελλάδα θα επιλεγούν 10 εκπαιδευτικοί: 5 Δάσκαλοι (ΠΕ70) και 5 Νηπιαγωγοί (ΠΕ60) με ανοιχτή διαδικτυακή επιλογή την Πέμπτη 8/12/2016 στις 15.00. Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στο στην ιστοσελίδα: http://www.etwinning.gr/survey/index.php/936962/lang-el και οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Τετάρτη 7/12/2016 στις 3:00 μ.μ. Τα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα: http://www.etwinning.gr και οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας .

 

Η ομάδα eTwinning

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.