Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Επιμόρφωση των Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Αγωγής, Δημοτικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης για την ευρωπαϊκή δράση eTwinning

Η ΕΥΥ eTwinning προχωράει στην οργάνωση διαδικτυακών επιμορφωτικών σεμιναρίων για Σχολικούς Συμβούλους και Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων με στόχο την ενημέρωση τους για τη δράση eTwinning.

 

Τα σεμινάρια θα περιλαμβάνουν μια σύγχρονη τηλεκπαίδευση διάρκειας 2 ωρών και συμμετοχή σε δραστηριότητες μίας εβδομάδας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Moodle.Το πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 31 Μαΐου 2015 και απευθύνεται σε Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Προσχολικής Αγωγής, Δημοτικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης).

 

Η σύγχρονη τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, 18.00-20.00 μμ. και η συμμετοχή είναι απαραίτητη.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής: http://etwinning.gr/survey/index.php/789586/lang-el μέχρι τις 20/5/2015.

 

Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχής, θα επιλεγούν οι πρώτοι 100 και το μάθημα θα επαναληφθεί για τους υπόλοιπους μετά από σχετική ανακοίνωση.

 

Εγκύκλιος

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.