Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Διαδικτυακό μάθημα με θέμα: «Γνωριμία με τον κόσμο των πολυμέσων»

Η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) eTwinning είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του διαδικτυακού eTwinning μαθήματος με θέμα «Γνωριμία με τον κόσμο των πολυμέσων»!
 
Σε συνέχεια της επιτυχούς διοργάνωσης από την ΕΥΥ και τους eTwinning πρεσβευτές περισσοτέρων από  240 eTwinning workshops σε όλη την Ελλάδα και της επιμόρφωσης πάνω από 7.700 ελλήνων εκπαιδευτικών στη φιλοσοφία και στα εργαλεία της δράσης. διοργανώνεται  σεμιναριακός κύκλος διαδικτυακής eTwinning εκπαίδευσης. με στόχο την προώθηση ενός εναλλακτικού τρόπου επιμόρφωσης για τη δράση Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης Σχολείων.

Το μάθημα θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου. θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου με χρήση ειδικής πλατφόρμας (moodle). θα διαρκέσει 3 εβδομάδες και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 
 
Οι θέσεις εκπαιδευόμενων είναι 25 και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση. από 14 Ιουνίου έως και 16 Ιουνίου 2010. στη δ/νση: http://www.etwinning.gr/lessons_reg2.php (διαθέσιμη από 14 Ιουνίου 2010. στις 12 μεσημέρι).  
 
Στο τέλος του μαθήματος θα αποσταλούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους εκπαιδευόμενους που έχουν ολοκληρώσει τις απαιτούμενες εργασίες.
 

Θέματα σεμιναρίου

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:
  • Πολυμέσα & eTwinning (παραδείγματα καλής πρακτικής)
  • Γνωριμία με τα πολυμέσα
  • Επεξεργασία εικόνας με το πρόγραμμα Gimp
  • Επεξεργασία video με το πρόγραμμα Movie Maker

Χρονοδιάγραμμα

  • 21 - 27 Ιουνίου (εβδομάδα e-ξοικείωσης): εγγραφές. γνωριμία με το περιβάλλον του moodle. απορίες για το μάθημα. τεχνικές απορίες. φόρουμ γνωριμίας. διαγνωστικό ερωτηματολόγιο.
  • 28 Ιουνίου - 4 Ιουλίου  (εβδομάδα e-κπαίδευσης): υλικό μελέτης. εκμάθηση προγραμμάτων Gimp & Movie Maker.
  • 5 Ιουλίου - 11 Ιουλίου (εβδομάδα e-μπέδωσης): ολοκλήρωση projects.  αξιολόγηση του μαθήματος


Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.