Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

eTwinning MOOC 2024: Σχεδιάζοντας ένα Ποιοτικό, Συνεργατικό eTwinning έργο.

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning διοργανώνει μαζικό, ανοικτό διαδικτυακό μάθημα μέσω της πλατφόρμας http://mooc.etwinning.gr/, με τίτλο: «Σχεδιάζοντας ένα Ποιοτικό, Συνεργατικό eTwinning έργο» 

Το μάθημα είναι σχεδιασμένο για εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας που εργάζονται σε δημόσιες και ιδιωτικές σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των τύπων και οι οποίοι έχουν κάποια εξοικείωση με τη δράση eTwinning ή έχουν παρακολουθήσει το αντίστοιχο εισαγωγικό MOOC με τίτλο: "eTwinning MOOC 2023: Εισαγωγή στο eTwinning, την ευρωπαϊκή δράση για την εκπαίδευση"

Στόχος είναι eTwinners που είναι ήδη ενημερωμένοι/ες σε κάποιο βαθμό για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες μάθησης και δικτύωσης που προσφέρει η δράση eTwinning, να προσεγγίσουν τρόπους αξιοποίησης αυτών των δικτύων και του εκπαιδευτικού τους υλικού, προκειμένου να δημιουργήσουν έργα eTwinning που να διακρίνονται από συνεργατική λογική και να ανταποκρίνονται στα κριτήρια ποιότητας που έχει θέση η Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης. 

Το μάθημα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024 και θα διαρκέσει 4 εβδομάδες. Ο εκτιμώμενος χρόνος που απαιτείται για το πρόγραμμα είναι περίπου 5 ώρες την εβδομάδα (έως 20 ώρες συνολικά).

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λάβουν τη βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης.

Σύνδεσμος εγγραφής: https://mooc.etwinning.gr/courses/course-v1:eTwinning_GR+CS001+2024_T8/about 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.