Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Παράταση για τις αιτήσεις των σεμιναρίων eTwinning

Μετά από πολλά αιτήματα παρατείνουμε την ημερομηνία για τις αιτήσεις για την παρακολούθηση για τα on line σεμινάρια του eTwinning

Δείτε την ανακοίνωση από εδώ

https://seminars.etwinning.gr/register/

«Πρόσκληση δήλωσης συμμετοχής ως επιμορφούμενος  για τα σεμινάρια etwinning «Παιδαγωγική αξιοποίηση των ΤΠΕ και των εργαλείων Web 2.0 για την υλοποίηση συνεργατικών δραστηριοτήτων σε έργα eTwinning και την ενσωμάτωσή τους στη διδασκαλία μαθημάτων»»

Στους επιμορφούμενους θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η προθεσμία για τις αιτήσεις είναι η 15 Ιουλίου.

  

Παράλληλα συνεχίζουν οι  αιτήσεις επιμορφωτών για τα on line σεμινάρια του eTwinning.

Δείτε την ανακοίνωση από εδώ

https://seminars.etwinning.gr/register/trainers.php  

Πρόσκληση δήλωσης συμμετοχής ως βαθμολογητής για τα σεμινάρια etwinning «Παιδαγωγική αξιοποίηση των ΤΠΕ και των εργαλείων Web 2.0 για την υλοποίηση συνεργατικών δραστηριοτήτων σε έργα eTwinning και την ενσωμάτωσή τους στη διδασκαλία μαθημάτων»

Να σας υπενθυμίσω ότι μπορείτε να συμμετάσχετε ως επιμορφούμενος σε άλλο σεμινάριο από αυτό που επιλεχθείτε ως βαθμολογητής.

Το υλικό των σεμιναρίων θα είναι έτοιμο από την κεντρική ομάδα και οι επιμορφωτές βαθμολογούν τις δραστηριότητες και γράφουν σχόλια όπου χρειάζεται. Παράλληλα ελέγχουν αν οι επιμορφούμενοι μπαίνουν στην πλατφόρμα και επικοινωνούν με όσους έχουν πολλές μέρες να μπουν. Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνούν με την κεντρική ομάδα.

Στους επιμορφωτές θα δοθεί βεβαίωση επιμορφωτή.

Η προθεσμία για τις αιτήσεις είναι η 19 Ιουλίου.

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.