Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Tελετή βράβευσης 5ου Δημοτικού Αμπελοκήπων για το 1ο Ευρωπαϊκό βραβείο eTwinning 2018 !

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Κεντρική & την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning διοργανώνουν την τελετή βράβευσης των μαθητών & μαθητριών της Ε2 τάξης του σχολείου, που απέσπασε το 1ο Ευρωπαϊκό βραβείο eTwinning 2018 στην ηλικιακή κατηγορία 4-11 (https://www.etwinning.net/el/pub/highlights/european-prizes-winners-2018.htm) για το έργο «IMAGINE… Together for the world», που εκπόνησε κατά το σχολικό έτος 2016-2017 σε συνεργασία με το CS di Andorno Micca της Ιταλίας.

Η τελετή βράβευσης θα λάβει χώρα στον χώρο του σχολείου, τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, ώρα 12.00.

Στην τελετή, στην οποία θα παρευρεθεί ο κος Wilhelm Vukovich της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και έχουν προσκληθεί ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Κεντρικής Μακεδονίας κος Π. Ανανιάδης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων κος Λ. Κυρίζογλου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κος Χρήστος Γεωργίου και άλλα στελέχη της εκπαίδευσης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, γονείς και μαθητές, οι μαθητές θα παρουσιάσουν το  project τους και θα συμμετάσχουν σε τηλεδιάσκεψη με τους αντίστοιχους μαθητές του Ιταλικού σχολείου.

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.