Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Πρακτικό Αξιολόγησης αιτήσεων των εκπαιδευτικών για την συμμετοχή τους στο εθελοντικό σώμα εκπαιδευτικών- «πρεσβευτών» της δράσης ηλεκτρονικής αδελφοποίησης σχολείων eTwinning, για τα έτη 2017-2019

Συνήλθε σήμερα, Τρίτη 26/9/2017, η Επιτροπή Αξιολόγησης αιτήσεων των εκπαιδευτικών που έκαναν αίτηση για την συμμετοχή τους στο εθελοντικό σώμα εκπαιδευτικών - «πρεσβευτών» της δράσης ηλεκτρονικής αδελφοποίησης σχολείων eTwinning, για τα έτη  2017 – 2019.

Η επιτροπή ορίστηκε με την Απόφαση με αρ. πρωτ. : 156032/ΓΔ4, 20-09-2017 και απαρτίζεται από τους:

  1. Κωνσταντάτο Σπυρίδωνα, Δ/ντή Σπουδών, Προγραμμάτων & Οργάνωσης Δ/θμιας Εκπ/σης, ως πρόεδρο
  2. Μαραγκό Χρήστο, αποσπασμένο εκπ/κό ΠΕ70 στο Τμήμα Α΄ της Δ/νσης Σπουδών, Προγραμμάτων & Οργάνωσης Π/θμιας Εκπ/σης, ως μέλος
  3. Κολιζέρα Κωνσταντίνα, αποσπασμένη εκπ/κό ΠΕ02 στο Τμήμα Α΄ της Δ/νσης Ειδικής Αγωγής & Εκπ/σης, ως μέλος
  4. Δήμιζα Σταματίνα, αποσπασμένη εκπ/κό ΠΕ60 στο Τμήμα Β΄ της Δ/νσης Ειδικής Αγωγής & Εκπ/σης, ως γραμματέα.

Η επιτροπή αφού μελέτησε τις αιτήσεις  των υποψηφίων συνέταξε πίνακα μοριοδότησης  όλων των αιτούντων εκπαιδευτικών και πίνακα κατάταξης των εκπαιδευτικών που επελέγησαν  κατά γεωγραφική  κατανομή, σύμφωνα με την προκήρυξη. Σημειώνεται, ότι για τις περιοχές Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας,  Φθιώτιδας, Χανίων, Ρεθύμνου, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου δεν υπήρξαν αιτήσεις.

Η επιτροπή εισηγείται να σταλεί email σε όλους τους αιτούντες εκπαιδευτικούς και να τους δοθεί προθεσμία μέχρι  την Τετάρτη 4/10/2017 για να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις.

Μεταφορτώστε το σχετικό αρχείο.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.