Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Το eTwinning στηρίζει την ActionAid Hellas για την Παγκόσμια Εκστρατεία για την Εκπαίδευση

Το eTwinning  στηρίζει την ActionAid Hellas για την Παγκόσμια Εκστρατεία  για την Εκπαίδευση :
 
 
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Ευρωπαϊκό Έτος. το οποίο φέτος έχει αφιερωθεί στην καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. το eTwinning έχει θέσει ως έναν από τους βασικούς του στόχους την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ανισοτήτων και κοινωνικού αποκλεισμού και την προώθηση πολιτικών στην εκπαίδευση που μπορούν να συμβάλουν σε ένα ποιοτικότερο παρόν και μέλλον για όλους.  
Όλα τα μέλη του etwinning  σας προσκαλούν να συμμετέχετε ενεργά στη νέα Παγκόσμια Εκστρατεία για την Εκπαίδευση 1GOAL: Εκπαίδευση για όλους. που στόχο έχει να συγκεντρωθούν 30 εκατομμύρια υπογραφές μέσα σε ένα χρόνο από θεατές και φιλάθλους από όλο τον κόσμο.

Οι υπογραφές αυτές θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση της παγκόσμιας δέσμευσης των αναπτυγμένων κρατών για πρωτοβάθμια εκπαίδευση για όλα τα παιδιά μέχρι το 2015. Στην Ελλάδα την εκστρατεία συντονίζει η ActionAid Ελλάς υπό την αιγίδα της UNESCO και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσποδίας και της Superleague.  
 
Οι εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα προσκαλούνται να συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την εκπαίδευση. 19-25 Απριλίου.  
 
Στις 20 Απριλίου. εκπαιδευτικοί και μαθητές μπορούν να πάρουν μέρος στο «1GOAL: Ένα μάθημα για Όλους» και να σπάσουν  το Παγκόσμιο Ρεκόρ για το μεγαλύτερο κοινό μάθημα του κόσμου. όπου μαθητές ζητούν Εκπαίδευση για Όλους. 
 
Για να λάβετε μέρος κατεβάστε το υλικό που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ActionAid με όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στη δράση.
 
Κρατήστε τις ημερομηνίες στην ατζέντα σας. 19  - 25 Απριλίου  2010 και ετοιμαστείτε για μια διαφορετική εμπειρία με παγκόσμιο αντίκτυπο!
Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.