Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Δημοσκόπηση για την Καινοτόμο και Δημιουργική Διδασκαλία

Λάβετε μέρος στη δημοσκόπηση σχετικά με τις καινοτόμες και δημιουργικές πρακτικές διδασκαλίας και αδράξτε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα ταξίδι στη Στοκχόλμη!
Η Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. σε συνεργασία με το IPTS (Institute for Prospective Technological Studies) και το European Schoolnet. ξεκίνησε μία νέα δημοσκόπηση για να εξερευνήσει τη φύση των πρακτικών διδασκαλίας στην Ευρώπη. στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δημιουργικότητας και Καινοτομίας. Η άποψη και η εμπειρία σας ως εκπαιδευτικοί είναι πολύτιμες. Η δημοσκόπηση επιδιώκει να καλύψει τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ (καθώς και την Κροατία. την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. την Ισλανδία. τη Νορβηγία και την Τουρκία).
Η προθεσμία συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων είναι η 15η Οκτωβρίου 2009. Οι απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο θα παραμείνουν ανώνυμες.
 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε  εδώ.
Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.