Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Παγκόσμια Πρόσκληση Νέων 2009 - Global Junior Challenge

Αν πιστεύετε ότι το eTwinning έργο σας αξίζει ένα παγκόσμιο βραβείο. εξασφαλίστε την συμμετοχή σας σε αυτόν τον αναγνωρισμένου κύρους διεθνή διαγωνισμό!

Η 5η έκδοση της Παγκόσμιας Πρόκλησης Νέων έχει τώρα ξεκινήσει. Ο διαγωνισμός στοχεύει να βραβεύσει την καινοτόμο χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών στην κατάρτιση. την εκπαίδευση. την αλληλεγγύη και τη διεθνή συνεργασία.

Προωθούμενη από την Πόλη της Ρώμης. είναι μία πρωτοβουλία που σχεδιάστηκε και διοργανώθηκε από την Fondazione Mondo Digitale. για να προωθήσει μία κοινωνία περιεκτικής γνώσης. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για να αναλογιστούμε τη σημασία των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η εκπαίδευση στον 21ο αιώνα και το ρόλο της τεχνολογίας στην κοινωνική ενοποίηση. την ανάπτυξη και τον εξαφάνιση της φτώχιας παγκοσμίως.

Η Παγκόσμια Πρόκληση Νέων. λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Έτους Δημιουργικότητας και Καινοτομίας. και κατά συνέπεια. θα συμπεριλάβει μία ειδική κατηγορία για τη?Δημιουργικότητα και την Κοινωνική Καινοτομία ?. Τα άλλα δύο βασικά θέματα είναι: ο αγώνας ενάντια στο Ψηφιακό Χάσμα και η καινοτόμος χρήση των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση και την κατάρτιση των νέων.

Τα επιλέξιμα έργα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν διεξαχθεί από τις 31 Δεκεμβρίου 2008 και ότι προωθούν τη χρήση των ΤΠΕ στην εκπαίδευση και την κατάρτιση των νέων. Η προθεσμία για την υποβολή είναι η 31η Ιουλίου 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.