Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Μοιραστείτε το έργο και και τις ιδέες σας για την επιστήμη με το STELLA

Το STELLA είναι μία διαδραστική και πολύγλωσση δικτυακή πύλη για άτομα που ασχολούνται με την εκπαίδευση της επιστήμης και τα οποία επιθυμούν να μεταδώσουν τις εμπειρίες τους. να συνεργαστούν. να ανταλλάξουν ιδέες και σκέψεις για τις διδακτικές μεθόδους και προσεγγίσεις.

Το έργο STELLA (Science Teaching in Lifelong Learning Approach ? Διδασκαλία της Επιστήμης στην Προσέγγιση της Διά Βίου Μάθησης). χρηματοδοτείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο του Προγράμματος της Διά Βίου Μάθησης. Στοχεύει να συνεισφέρει στην καινοτομία της εκπαίδευσης της επιστήμης στην Ευρώπη. εμπνέοντας τους εκπαιδευτικούς και τους ειδικούς να επικοινωνήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες σχετικά με τις διδακτικές μεθόδους. τα προγράμματα επιστήμης στο σχολείο και τις σωστές πρακτικές στην εκπαίδευση της επιστήμης.

Για περισσότερες πληροφορίες

http://www.etwinning.net/el/pub/news/news/share_your_science_projects_an.htm

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.