Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Πανευρωπαϊκή έρευνα STEPS του European Schoolnet για τις ΤΠΕ

To European Schoolnet (www.eun.org) πραγματοποιεί εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μια μελέτη σε όλη την Ε.Ε. για τον αντίκτυπο των ΤΠΕ στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. STEPS.

Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να συμπληρώσουν μια έρευνα περιγράφοντας οποιαδήποτε δραστηριότητα που περιλαμβάνει τις ΤΠΕ. οι οποία. κατά την άποψή τους. έχει επηρεάσει θετικά τη διδασκαλία και την εκμάθηση ή τη σχολική ανάπτυξη. Αυτό μπορεί να είναι ένα μάθημα. μια ολοκληρωμένη σχολική δραστηριότητα. ένα σχέδιο ή μια μακροπρόθεσμη προσέγγιση και πρέπει να εμπνεύσει άλλους εκπαιδευτικούς να μάθουν από αυτά.

Η έρευνα είναι διαθέσιμη στο Διαδίκτυο .σε 9 διαφορετικές γλώσσες ( http://steps-project.wikispaces.com/Information+for+Schools ). Αρκούν μόνο 10 λεπτά για να συμπληρωθεί και μπορείτε επίσης να κερδίσετε ένα iPod! Επιπλέον. θα επιλεγούν διάφορες καταχωρήσεις για να  συμπεριληφθούν σε μια Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων ορθών πρακτικών και μερικές θα αναλυθούν περαιτέρω και θα δημοσιευθούν ευρέως ως περιπτωσιολογικές μελέτες.

Για  συμπληρωματικές πληροφορίες ή βοήθεια απευθυνθείτε στον εθνικό συντονιστή σας που έχει λάβει  αντίγραφο αυτού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Adam Angelis. email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ για τις καταχωρήσεις είναι 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009


Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.