Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη διαδικτυακή εκδήλωση εξεύρεσης συνεργατών για eTwinning Σχολεία (eTwinning Schools) με θέμα: «Citizenship education: celebrating what unites us»

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (Ε.Ο.Υ) eTwinning προσκαλεί είκοσι (20) εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε βραβευμένες με την Ετικέτα Σχολείο eTwinning 2023-2024 και 2024-2025  (eTwinning School Label) σχολικές μονάδες να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή eTwinning εκδήλωση εξεύρεσης συνεργατών με θέμα “Citizenship education: celebrating what unites us” που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στην πλατφόρμα Webex στις 29 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 17:00-19:00. 

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό του Αζερμπαϊτζάν και την συμμετοχή των Ε.Ο.Υ της Αλβανίας, της  Κύπρου, της Πορτογαλίας, και της Ρουμανίας.

Γλώσσα της εκδήλωσης είναι τα Αγγλικά.

Οι συμμετέχοντες/χουσες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να επικοινωνήσουν με εκπαιδευτικούς που εργάζονται επίσης σε σχολικές μονάδες που έχουν βραβευτεί με την ετικέτα Σχολείο eTwinning και να δημιουργήσουν από κοινού  ένα έργο eTwinning πάνω στο ετήσιο θέμα.

Θα επιλεγούν τέσσερις (4) εκπαιδευτικοί ανά εκπαιδευτική βαθμίδα (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΕΠΑΛ)  που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, με σειρά εγγραφής.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι/ες στην πλατφόρμα του eTwinning.
  • Να γνωρίζουν Αγγλικά, επίπεδο Β2 (γλώσσα επικοινωνίας της εκδήλωσης)
  • Να έχουν γνώσεις  Η/Υ (ΤΠΕ Α’ επίπεδο)

 Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYF-zNySSCBkDhQKrwtFVaUW3X_p-Jzj0dU9uGTFt0k5I3mA/viewform

Οι  δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι τις 23/10/2024 στις 23:59.

Τα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στο επίσημο site της δράσης: http://www.etwinning.gr, καθώς και στην επίσημη σελίδα Facebook της δράσης  https://www.facebook.com/HelleniceTwinning/.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.