Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Eπιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «E-twinning: Κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης»

H Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας προσκαλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «E-twinning: Κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης».

Περισσότερα...

eTwinning και στην Ημερίδα για εκπαιδευτικούς: Σχολικές δραστηριότητες και ΤΠΕ

Tο Τμήμα σχολικών δραστηριοτήτων Β/θμιας εκπ/σης Δωδ/σου σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Πληροφορικής, κα Τσαμπίκα Καράκιζα, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Σχολικές δραστηριότητες και ΤΠΕ».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28-02-14 και ώρες 17:30- 21:00,στο 5ο Γυμνάσιο Ρόδου και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδ/σου και στο ευρύ κοινό. Θα συμπεριλαμβάνει εισηγήσεις και παρουσιάσεις εκπαιδευτικών ως εξής:

Περισσότερα...

To eTwinning σε επιμορφωτική συνάντηση εκπαιδευτικών ΠΕ07 Γερμανικής Γλώσσας Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης

Την Τετάρτη 27-11-2013 και ώρα 12.00- 15.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Δ.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης (Κολοκοτρώνη 22, Σταυρούπολη) η Σχολική Σύμβουλος Γερμανικής κα Σουλτάνα Παπαδημητρίου διοργανώνει επιμορφωτική συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ07 Γερμανικής Γλώσσας Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Θεσσαλονίκης με θέμα: «eTwinning- Projekte στο μάθημα της Γερμανικής Γλώσσας»

Περισσότερα...

3ου Πανελλήνιο συνέδριο "Ένταξη των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία"

Στα πλαίσια του 3ου Πανελλήνιου συνεδρίου "Ένταξη των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία" στις 10 - 12 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκε στρογγυλό τραπέζι με θέμα "Αξιοποίηση του eTwinning στην πραγματοποίηση καινοτόμων εκπαιδευτικών δράσεων στα ελληνικά σχολεία"

eTwinning και 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ!

Ανακοινώθηκε η θεματολογία του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη». που θα λάβει χώρα στη Σύρο 17, 18, 19 Μαΐου 2013 με μια θεματική ενότητα που αφορά στο etwinning αποκλειστικά!

Περισσότερα...

To eTwinning στην elearning expo!

dΕλάτε στην elearning expo 6- 7 Οκτωβρίου 2012 και λάβετε μέρος στην συνεδρία που αφορά  το eTwinning

Η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στο e-learning πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά στις 6 και 7 Οκτώβριου του 2012 στο Ίδρυμα Ευγενίδου, προσφέροντας τη μοναδική δυνατότητα στους επισκέπτες της να διερευνήσουν τις  ευκαιρίες, που κρύβει σήμερα το e-learning, αλλά και τις μελλοντικές προοπτικές του. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις τεχνολογίας, ανοιχτές συζητήσεις, επιδείξεις εκπαιδευτικού λογισμικού, προβολή υπηρεσιών ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και εξοπλισμού ηλεκτρονικής μάθησης

Στην έκθεση θα συμμετέχει το eTwinning με δύο συνεδρίες:

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.