Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Δελτίο τύπου: Ετικέτες eTwinning ITE

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα πανεπιστημιακά τμήματα που τους απονεμήθηκε η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning για Πανεπιστημιακά Ιδρύματα (Ετικέτα Ποιότητας eTwinning ITE). 

🏆 Το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (αντιπροσωπεύων διδάσκων: Ιωάννης Λεύκος)

🏆  Το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών (αντιπροσωπεύων διδάσκων: Γεώργιος Γοροζίδης)

🏆 Το Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου (αντιπροσωπεύων διδάσκων: Γεώργιος Κρητικός)

αποτελούν τα ελληνικά πανεπιστημιακά τμήματα που υπέβαλλαν αίτηση τον Μάιο του 2024 για την Ετικέτα Ποιότητας ΙΤΕ και λαμβάνουν αυτή τη διάκριση.

Το πρώτο εξάμηνο του 2024 στην Ελλάδα συμμετέχουν στη δράση όλα σχεδόν τα πανεπιστήμια με παιδαγωγικής κατεύθυνσης τμήματα όπως το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Τον Μάϊο του 2024 η Ελλάδα συμμετέχει στη δράση, για πρώτη φορά μετά τη θέσπιση του Ευρωπαϊκού Βραβείου ΙΤΕ το 2022, με τρία (3) πανεπιστημιακά τμήματα (Μακεδονίας, Πατρών και Αιγαίου) που πληρούν τα κριτήρια για την «Ετικέτα ΙΤΕ».  

H Ετικέτα Ποιότητας eTwinning ITE αποτελεί αναγνώριση του έργου που έχουν ολοκληρώσει οι διδάσκοντες/ουσες του τμήματος με τους/τις φοιτητές/τριές σας στο πλαίσιο της δράσης eTwinning και  αναδεικνύει την αφοσίωση των πανεπιστημιακών τμημάτων στην προετοιμασία των μελλοντικών εκπαιδευτικών σχετικά με την υλοποίηση της δράσης eTwinning. 

Το ίδρυμα που θα λάβει το Εθνικό Βραβείο eTwinning ΙΤΕ 2024 θα ανακοινωθεί την πρώτη ημέρα του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου eTwinning με τίτλο  «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» που θα πραγματοποιηθεί στo ΥΠΑΙΘΑ από 8 έως 10 Νοεμβρίου 2024. 

Το ίδρυμα που θα λάβει το Ευρωπαϊκό Βραβείο eTwinning ΙΤΕ 2024 θα ανακοινωθεί την πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για την Αρχική Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών με τίτλο “Fostering citizenship education and European values through eTwinning for future teachers ” που θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη από 28 έως 30 Νοεμβρίου 2024. 

Συγχαρητήρια σε όλους/όλες τους διδάσκοντες/ουσες και στους/στις φοιτητές/τριές τους!

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.