Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Τελετή βράβευσης 17ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning

Ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην τελετή βράβευσης των νικητών του 17ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning που προκήρυξε ο ΕΟΥ της δράσης eTwinning τον Οκτώβριο 2023 και η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στο πλαίσιο υλοποίησης της Εαρινής Καμπάνιας eTwinning, με ετήσιο θέμα «Ευημερία στο σχολείο», την Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00-19:00 .

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας webex, και θα μεταδίδεται δημοσίως ζωντανά από το κανάλι του EOY eTwinning στο YouTube, Hellenic eTwinning.  

 

Στην τελετή βράβευσης του 17ου Εθνικού Διαγωνισμού, προσκεκλημένη ομιλήτρια είναι η ΔρΗλέκτρα Μπάδα, Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, SHE Network πολιτισμική ανθρωπολόγος στο Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, στη Διεύθυνση Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής, και εθνική συντονίστρια του Ευρωπαϊκού Δικτύου Σχολείων Προαγωγής της Υγείας  Schools for Health in Europe Network Foundation (SHE), με την εισήγηση  «Ο ρόλος του σχολείου στην κοινωνική και συναισθηματική ευεξία των μαθητών».

Πρόγραμμα

17:00 Έναρξη

17:05-17:20  Χαιρετισμοί

17:20-17:30  Ειδικό Βραβείο με θέμα τη δράση STEM 

17:30-18:30  Ηλέκτρα Μπάδα, Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, SHE Network  «Ο ρόλος του σχολείου στην κοινωνική και συναισθηματική ευεξία των μαθητών»

18:30-19:00 Απονομή βραβείων 17ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning

 

Σας περιμένουμε όλους και όλες να γιορτάσουμε την ευημερία στο σχολείο 

με τη βράβευση των νικήτών του 17ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning!

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.