Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Πρόσκληση για την πιλοτική εφαρμογή του SELFIEforTEACHERS που αφορά την έκδοση για την Προσχολική Εκπαίδευση και Φροντίδα (ECEC)

Aγαπητέ/ή [Συμμετέχοντα/ουσα],

Εύχομαι αυτό το μήνυμα να σας βρίσκει καλά. Το όνομα μου είναι Θαρρενός Μπράτιτσης και είμαι Επιστημονικός Υπεύθυνος για το SELFIEforTEACHERS ECEC, ένα έργο που επικεντρώνεται στην πιλοτική εφαρμογή του προσαρμοσμένου εργαλείου SELFIEforTEACHERS για την Προσχολική Εκπαίδευση και Φροντίδα, ώστε να προτείνει την τελική του έκδοση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (JRC).

Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο για την πορεία του έργου, όπου χρειαζόμαστε ανατροφοδότηση από επαγγελματίες του χώρου. Δεδομένης της εμπειρίας και του ενδιαφέροντος σας για την Προσχολική Εκπαίδευση και Φροντίδα, σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε το εργαλείο SELFIEforTEACHERS ECEC και να συμπληρώσετε μία διαδικτυακή έρευνα. Η ανατροφοδότηση σας θα μας βοηθήσει να κάνουμε το εργαλείο όσο το δυνατόν πιο χρήσιμο για και σχετικό με τις ανάγκες ανάπτυξης της ψηφιακής σας ικανότητας.

Παρακαλούμε δηλώστε το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και θα σας απαντήσουμε πολύ σύντομα με αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για τη συμμετοχή σας.

https://forms.gle/JHPLE6kW36CQk8x2A

Η ολοκλήρωση της ανατροφοδότησης και της συμπλήρωσης της διαδικτυακής έρευνας οδηγεί στη λήψη βεβαίωσης συμμετοχής από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαλείο SELFIEforTEACHERS στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://education.ec.europa.eu/selfie-for-teachers

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, απευθείας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σας ευχαριστούμε που λάβατε υπόψη την πρόσκληση και ελπίζουμε να συνεργαστούμε μαζί σας σε αυτή την προσπάθεια.

Με εκτίμηση,

Θαρρενός Μπράτιτσης,

Επιστημονικός Υπεύθυνος
SELFIEforTEACHERS ECEC
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.