Ημερίδες

Προσωρινός πίνακας επιλεγέντων εκπαιδευτικών και πίνακας επιλαχόντων εκπαιδευτικών για υπηρέτηση στο σώμα Πρεσβευτών στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Βορείου Αιγαίου

Δημοσιοποίηση προσωρινού πίνακα επιλεγέντων εκπαιδευτικών και πίνακα επιλαχόντων εκπαιδευτικών  για τη συμμετοχή τους στο εθελοντικό σώμα εκπαιδευτικών- «πρεσβευτών» της δράσης ηλεκτρονικής αδελφοποίησης σχολείων eTwinning για την περίοδο 01/05/2020 έως 31/12/2020 στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Βορείου Αιγαίου

 

Μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων, ανακοινώνεται ο προσωρινός πίνακας επιλεγέντων εκπαιδευτικών, καθώς και ο πίνακας επιλαχόντων εκπαιδευτικών για τη συμμετοχή τους στο εθελοντικό σώμα εκπαιδευτικών- «πρεσβευτών» της δράσης ηλεκτρονικής αδελφοποίησης σχολείων eTwinning για την περίοδο 01/05/2020 έως 31/12/2020, σύμφωνα με το με αρ. πρωτ. 52282/Η1/07-05-2020 (ΑΔΑ: 6ΟΘ546ΜΤΛΗ-ΒΕΞ) έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα: «Επαναπροκήρυξη θέσεων για νέο εθελοντικό σώμα Ελλήνων πρεσβευτών eTwinning για την περίοδο 01/05/2020 έως 31/12/2020 στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Βορείου Αιγαίου»

Ι. ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΚΛΑΔΟΣ

ΣΧΟΛΕΙΟ Η΄ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΤΣΙΑΜΗΤΡΟΥ

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΟΙ

3ο Δ.Σ.Πόλεως Σάμου

ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΧΙΟΥ, ΛΕΣΒΟΥ, ΣΑΜΟΥ

8,5

ΡΩΣΣΙΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΠΕ86-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΧΙΟΥ, ΛΕΣΒΟΥ, ΣΑΜΟΥ

24

ΜΑΒΙΔΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ

ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ

8ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

11,5

ΜΑΝΕΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΗΕΩΝ-ΚΑΛΩΝ ΝΕΡΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

27,5

 

ΙΙ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΚΛΑΔΟΣ

ΣΧΟΛΕΙΟ Η΄ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ

ΠΕ86-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΕΚΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΧΙΟΥ, ΛΕΣΒΟΥ, ΣΑΜΟΥ

14,5

ΤΣΙΓΚΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΠΕ02-ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

10,5

 

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στους ως άνω πίνακες να αποστείλουν φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή (αρχεία pdf) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020.

 

Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δεν αποστείλει όλα τα δικαιολογητικά που αναφέρει στην αίτησή του με τα οποία δικαιολογείται η μοριοδότησή του ή τα αποστείλει εκτός της προαναφερθείσας προθεσμίας, η θέση θα καλύπτεται από τον επόμενο σύμφωνα με τη μοριοδότηση εκπαιδευτικό.

 

Μετά την εξέταση των δικαιολογητικών, η επιτροπή αξιολόγησης θα προχωρήσει στην κατάρτιση του οριστικού πίνακα επιλεγέντων εκπαιδευτικών  που θα συμμετέχουν στο εθελοντικό σώμα εκπαιδευτικών- «πρεσβευτών» της δράσης ηλεκτρονικής αδελφοποίησης σχολείων eTwinning για την περίοδο 01/05/2020 έως 31/12/2020 και στη δημοσίευσή της σχετικής απόφασης ορισμού τους στην ιστοσελίδα http://www.eτwinning.gr .

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.