Εβδομάδες eTwinning: 01 Οκτωβρίου - 27 Οκτωβρίου 2018!

Οι Εβδομάδες eTwinning 2018 ενθαρρύνουν τους eTwinners να ενημερωθούν σχετικά με την Πολιτιστική Κληρονομιά, να γνωρίσουν άλλους συναδέλφους και να εκπονήσουν έργα σχετικά με το θέμα αυτό. Στη διάρκεια της φετινής εκστρατείας των εβδομάδων eTwinning, όλα τα μέλη της κοινότητας ενθαρρύνονται να οργανώσουν και να ξεκινήσουν έργα σχετικά με το θέμα της «Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και να μοιραστούν την εμπειρία τους με την κοινότητα.

Η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης, στην προσπάθεια να ενισχύσει την εγγραφή έργων, με θέμα την Πολιτιστική Κληρονομιά, θα επιλέξει μέσα από ανοικτή κλήρωση, 1 έργo με έλληνα ιδρυτή, με θέμα την Πολιτιστική Κληρονομιά, που θα υποβληθεί μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2018 και θα έχουν στην περιγραφή το hashtag #eTwForCulture. Το βραβείο θα είναι η συμμετοχή στο eTwinning Συνέδριο το 2018, σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Εθνική Τελετή Απονομής των βραβείων.

Παράλληλα, μία από τις προγραμματισμένες δραστηριότητες της ΚΥΥ είναι ένα συνέδριο σε απευθείας σύνδεση, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου από τις 10:00 έως τις 17:00 CET. Το online συνέδριο χωρίζεται σε δύο μέρη: το πρώτο μέρος αφορά την έμπνευση και τις βέλτιστες πρακτικές, και το δεύτερο μέρος θα αφορά τις ιδέες των έργων των εκπαιδευτικών.

Στο online συνέδριο πρόκειται να συμμετάσχουν, με ομιλίες, οι κάτωθι Έλληνες:

  1. Ζαντραβέλη Βαρβάρα, Πρέσβειρα eTwinning στην Περιφέρεια Ηπείρου (Πρέβεζα, Iωάννινα).
  2. Σαρχώσης Βασίλειος, Λέκτορας στα Πανεπιστήμια Newcastle και Leeds της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι κάτωθι Πρεσβευτές eTwinning, από τη χώρα μας, έχουν προγραμματίσει τις παρακάτω τηλεκπαιδεύσεις με θέμα «Πολιτιστική Κληρονομιά, Σχεδιασμός ενός ποιοτικού συνεργατικού eTwinning έργου», κατά τη διάρκεια την εβδομάδων eTwinning. Δηλώστε συμμετοχή από εδώ: http://www.etwinning.gr/news/webinars     

  1. Γάλλου Ζωή, την Παρασκευή 05-10-2018 και ώρα 18:00, διάρκεια (λεπτά) 60.
  2. Ζαντραβέλη Βαρβάρα - Γεώργιος Ρήγινος Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, για την Παρασκευή 12-10-2018 και ώρα 18:30:00, διάρκεια (λεπτά) 60.
  3. Λιανού Κυριακή, την Δευτέρα 15-10-2018 και ώρα 20:30, διάρκεια (λεπτά) 60.
  4. Χριστοδούλου Υπερμαχία σε συνεργασία με την -Νατάσα Μιχαηλίδου, Αρχαιολόγο-μουσειολόγο-ξεναγό (ΜΑ)- εξωτερική συνεργάτιδα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης (Ι.Θ.Τ.Π.), την Τετάρτη 24-10-2018 και ώρα 18:00, διάρκεια (λεπτά): 90.

Δείτε επίσης τις προγραμματισμένες δραστηριότητες της ΚΥΥ μετά από σύνδεση στο eΤwinning Live σας και στο https://www.etwinning.net/el/pub/highlights/etwinning-weeks-2018-teachers.htm 

Καλή τύχη σε όλους τους eTwinners

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.