Εβδομάδες eTwinning 2009

Για να γιορτάσει το νέο σχολικό έτος. το eTwinning θα διεξάγει ξανά την ετήσια καμπάνια "Εβδομάδες eTwinning" .Λάβετε μέρος. γνωρίστε νέους συναδέλφους και ξεκινήστε τη χρονιά με μία νέα eTwinning δραστηριότητα!

Κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου. θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς. ευκαιρίες κατάρτισης και εκδηλώσεις που οργανώνονται σε Ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.

Οι Ευρωπαϊκές δραστηριότητες περιλαμβάνουν:

  1. Μία λοταρία σύστασης: προτείνετε σε ένα συνάδελφο να εγγραφεί στο eTwinning και μπορεί να κερδίσετε ένα βραβείο!
  2. Ένα διαγωνισμό οικοδόμησης πηγών : συμβάλλετε στον τομέα "Νέες Πηγές του Desktop" και ίσως κερδίσετε ένα βραβείο!
  3. Ένα διαγωνισμό βίντεο: δημιουργήστε ένα συλλογικό έργο βίντεο και ίσως βρεθείτε στην οθόνη στης Διάσκεψης του eTwinning 2010. στη Σεβίλη.
  4. Online συνεδρίες κατάρτισης: μάθετε για τα online χρήσιμα εργαλεία συμμετέχοντας σε μία συνεδρία που διεξάγεται από συντονιστές και ειδικούς του eTwinning.
  5. Ένα έργο εκκίνησης: εμπνευστείτε και συμμετάσχετε προσχωρώντας σε ένα έργο εκκίνησης eTwinning που διεξάγεται από έναν ειδικό eTwinning εκπαιδευτικό.
  6. Μία δημοσκόπηση για τις  "Ομάδες eTwinning"  : αναζήτηση θεμάτων για την έναρξη μίας υπηρεσίας νέας κοινότητας που ονομάζεται Ομάδες eTwinning.
  7. Ένα ερωτηματολόγιο δημιουργικότητας: Πείτε μας τις εντυπώσεις σας για τη δημιουργικότητα στην εκπαίδευση και ίσως κερδίσετε ένα ταξίδι στην τελική διάσκεψη δημιουργικότητας στη Στοκχόλμη.
  8. Ένα διαγωνισμό σχεδίου: παροτρύνετε τους μαθητές σας να γνωρίσουν τους συνεργάτες τους δημιουργώντας συλλογικά σχέδια με τη χρήση ενός εύκολου online εργαλείου. Το καλύτερο σχέδιο θα λάβει ένα βραβείο!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.