Βραβεία eTwinning 2014: Η λίστα με τους υποψηφίους αποκαλύφθηκε ! 10 Έλληνες εκπαιδευτικοί στη λίστα!!

Η λίστα με τους υποψηφίους για το διαγωνισμό των Βραβείων eTwinning 2014 είναι τώρα διαθέσιμη. Παρακαλούμε, βρείτε παρακάτω την λίστα των επιλεγμένων έργων. Από τα 134 έργα που υποβλήθηκαν, η λίστα είναι μία συλλογή των πιο αξιόλογων έργων που έφτασαν στον τελικό γύρο αξιολόγησης. Συγχαρητήρια σε όλους!

Η επιτροπή των κριτών – που αποτελείται από 10 ειδικούς από διαφορετικές χώρες – υπογράμμισε το υψηλό επίπεδο των έργων που συμμετείχαν, κάτι που έκανε πολύ δύσκολη την επιλογή. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε μερικές δηλώσεις της κριτικής επιτροπής: “Οι χρήστες όχι μόνο χρησιμοποίησαν μία μεγάλη ποικιλία ΤΠΕ και ενημερωμένα εργαλεία του διαδικτύου, αλλά πάνω από όλα, τα χρησιμοποίησαν με έναν έξυπνο τρόπο και με ένα σαφή παιδαγωγικό σκοπό. Η πλατφόρμα του eTwinning χρησιμοποιήθηκε ευρέως καθ’όλη τη διάρκεια του έργου και οι συνεργάτες κατάφεραν να εκμεταλλευθούν έξυπνα το δυναμικό του TwinSpace.” “Οι μαθητές εργάστηκαν πολύ. Μπορείτε να δείτε καθαρά ότι πρόκειται για ένα έργο που προκαλεί ενθουσιασμό και κίνητρα. Είναι ένα τέλειο παράδειγμα έργου για άλλους εκπαιδευτικούς και σχολεία. Τα ποικίλα εργαλεία ΤΠΕ έχουν χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία, τη συνεργασία και τη συλλογική εκμάθηση!” “Είναι ένα εξαιρετικό συνεργατικό έργο. Διεξήχθη πολύ αποτελεσματικά, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί δεσμεύθηκαν σε μεγάλο βαθμό και επωφελήθηκαν πολύ διεξάγοντας αυτό το έργο. Η παρουσίαση και η εξέλιξη του έργου επιτεύχθηκε διεπιστημονικά, κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι ένα πολύ ισχυρό χαρακτηριστικό. Το έργο ξεπερνά την καθημερινότητα και τη συνήθη τεχνολογία.” “Το έργο είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα του υψηλού επιπέδου συνεργασίας εκπαιδευτικών και μαθητών. Υπάρχουν ορατά οφέλη και θετικός αντίκτυπος στους μαθητές, η συνεργασία, κατά τη διάρκεια του έργου, ήταν εντατική και απέφερε πολλά αποτελέσματα.” Παρακαλούμε σημειώστε ότι καταγράφουμε μόνο έργα που έχουν λάβει μία Ετικέτα Ποιότητας και συνεπώς είναι επιλέξιμα για τα βραβεία, και όχι απαραίτητα όλους τους συνεργάτες του έργου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα. Θα προσκληθούν για να συμμετάσχουν σε μία τελετή απονομής Βραβείων, η οποία θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες τον Απρίλιο του 2014. 

http://www.etwinning.net/el/pub/news/news/etwinning_prizes_2014_shortli.htm

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.