Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού eTwinning 2009!

 
 
Οι Ελληνικές συμμετοχές σημείωσαν σημαντική επιτυχία καθώς δύο από αυτές  βρέθηκαν στους 10 φιναλίστ του διαγωνισμού και τελικά κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στις δύο κατηγορίες στις οποίες διαγωνίστηκαν!
 
Συγκεκριμένα:
 
  2η Θέση στην κατηγορία ηλικιών 4-11 για το  Δημοτικό σχολείο Δημητριτσίου με το έργο "μια σταγόνα ταξιδεύει" και υπεύθυνο καθηγητή τον κύριο Ζαπρούδη Ζαφείρη.
 
  2η Θέση στην κατηγορία ηλικιών 16-19 για το 1ο Γενικό Λύκειο Ελευσίνας με το έργο "Between the lines" και υπεύθυνη καθηγήτρια την κυρία Καραβανίδου Ελένη.
 

Τα δύο ελληνικά έργα που βραβεύτηκαν θα προβληθούν και θα συμπεριληφθούν σε ειδική έκδοση της Κεντρικής Υπηρεσίας Υποστήριξης ως παραδείγματα καλής πρακτικής. ενώ οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κάποιο από τα εργαστήρια ανάπτυξης και δικτύωσης που θα διοργανωθούν μέσα στο 2009 σε μία ευρωπαϊκή πόλη.

 
Θερμά συγχαρητήρια από την Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης για το eTwinning . στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων που διακρίθηκαν!
 
Μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό κατάλογο των νικητών όλων των κατηγοριών εδώ.


Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.