Σύντομος Απολογισμός-Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης-Πρόσκληση Erasmus+ 2023 με θέμα: “Πρόγραμμα Erasmus+, Βασική Δράση 2: θεωρητικό πλαίσιο, δυνατότητες και πρακτικές συμβουλές για την υποβολή αιτήσεων”

Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε από το eTwinning, η Διαδικτυακή  ημερίδα με θέμα “Πρόγραμμα Erasmus+, Βασική Δράση 2: θεωρητικό πλαίσιο, δυνατότητες και πρακτικές συμβουλές για την υποβολή αιτήσεων” 

Η ημερίδα οργανώθηκε από τον Eθνικό Oργανισμό Yποστήριξης eTwinning, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου και το ΙΚΥ. 

Η ημερίδα υλοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη, 18/01/2023, στις 13:30 – 15:00, με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. 

Την ημερίδα παρακολούθησαν περισσότεροι από 800 εκπαιδευτικοί της Αθμιας και Βθμιας εκπαίδευσης και στο τέλος απαντήθηκαν δεκάδες ερωτήσεις που τέθηκαν από τους εκπαιδευτικούς. 

Η Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης έχει βιντεοσκοπηθεί και είναι διαθέσιμη παρακάτω.

 

 

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.