Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο διαδικτυακό Συνέδριο για eTwinning Σχολεία (eTwinning Schools) με θέμα: «Students in eTwinning Schools as agents of change», 29-31 Μαΐου 2024

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) eTwinning προσκαλεί 10 εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε βραβευμένες με την ετικέτα eTwinning Σχολείο 2024 (eTwinning School Label) σχολικές μονάδες και 4 Διδάσκοντες/ουσες ή/και φοιτητές/τριες που ανήκουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα που συμμετέχουν στη δράση  να συμμετάσχουν στο  Θεματικό Συνέδριο για eTwinning Σχολεία που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 29-31 Μαΐου 2024

Ειδικότερα, για τη συμμετοχή στο εν λόγω συνέδριο θα επιλεγούν:

  • δέκα (10) εκπαιδευτικοί από πέντε (5) σχολικές μονάδες (προτείνεται ο/η Διευθυντής/ντρια του σχολείου και ένας/μία εκπαιδευτικός ανά σχολική μονάδα ή ένας/μια έμπειρος/η στη δράση eTwinning και ένας/μια αρχάριος/α eTwinner ) που βραβεύτηκαν με την ετικέτα Σχολείο eTwinning 2024. 
  • τέσσερεις (4) Διδάσκοντες/ουσες ή/και φοιτητές/τριες που ανήκουν σε πανεπιστημιακά τμήματα που συμμετέχουν στη δράση.

Οι συμμετέχοντες/ουσες στο θεματικό συνέδριο θα πρέπει, επίσης, να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι/ες στο eTwinning.
  • Να έχουν συμμετάσχει σε δύο (2) τουλάχιστον έργα eTwinning την προηγούμενη διετία και να έχουν βραβευτεί με εθνική ετικέτα ποιότητας για τα έργα αυτά (ισχύει μόνο για τους/τις εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων).
  • Να γνωρίζουν ικανοποιητικά Αγγλικά (γλώσσα επικοινωνίας του συνεδρίου), τουλάχιστον επιπέδου Β1.
  • Να γνωρίζουν χρήση Υ/Η (πιστοποίηση Α’ Επιπέδου ΤΠΕ, ECDL).

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προσφερόμενες θέσεις, θα ληφθεί υπόψη, αρχικά,   ο αριθμός των έργων  στα οποία έχει απονεμηθεί Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning  και σε περίπτωση ισοψηφίας και ο αριθμός των έργων .(ισχύει μόνο για τους/τις εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων).

Θα επιλεχθούν 10 εκπαιδευτικοί και 4 Διδάσκοντες/ουσες ή/και φοιτητές/τριες   που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις με σειρά προτεραιότητας αίτησης.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο:  

https://courses.etwinning.gr/survey/index.php/515885?lang=el

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι την Πέμπτη  16/05/2024 και ώρα 15:00

 

Τα ονόματα όσων επιλεγούν θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της δράσης: http://www.etwinning.gr, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων: https://www.minedu.gov.gr/, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  https://www.facebook.com/HelleniceTwinning/.

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.