Οδηγίες εργασιών

Για να υποβάλλετε την εισήγηση σας, πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

 

Κατεβάστε τα παρακάτω αρχεία

 

Το Δελτίο υποβολής εργασίας πρέπει να το στείλετε με email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ως τις 30/09/2019 το αργότερο! Δείτε και τις Σημαντικές ημερομηνίες του συνεδρίου.

 

Την εισήγησή σας πρέπει να τη μεταφορτώσετε ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

Επισκεφθείτε το σύνδεσμο https://grafis.sch.gr/index.php/s/HKuOoBw9mkj8jiA

Πληκτρολογήστε τον κωδικό: etwinning

Μεταφορτώστε την εισήγησή σας σύμφωνα με τις οδηγίες της σελίδας.

Προσοχή! Το αρχείο της εισήγησης θα πρέπει να είναι DOC ή DOCX και στον τίτλο του θα πρέπει να αναφέρεται, εκτός από τον τίτλο της εισήγησης, το όνομα του κεντρικού εισηγητή.

Σημείωση: Όταν ξεκινήσετε να ανεβάζετε το αρχείο σας, εμφανίζεται η λέξη «upload» στο πάνω μέρος της σελίδας με ένα «Χ» δίπλα της, σε περίπτωση που θέλετε να το ακυρώσετε. Όταν εξαφανιστεί το «Χ», το αρχείο έχει φορτωθεί επιτυχώς και εμφανίζεται στη λίστα στο τέλος της σελίδας, κάτω από τη «Μεταφόρτωση αρχείων».

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.