Ενδεικτική ανάλυση κόστους

Σχετικά με το 3ο Πανελλήνιο συνέδριο eTwinning, φροντίσαμε να είναι όσο πιο οικονομικό για όλους τους παρευρισκόμενους, με το κυριότερο να είναι άνευ κόστους εγγραφής είτε ως σύνεδρος, είτε ως εισηγητής.

Το συνέδριο διεξάγεται στο κέντρο της πόλης, δίπλα ακριβώς στον σταθμό ΚΤΕΛ Αχαΐας και στον σταθμό ΟΣΕ (βλ. Τόπος συνεδρίου - Διαμονή )

Ενδεικτικά, αν θέλετε να αποφύγετε τη μετακίνηση με Ι.Χ., για να φτάσετε από Αθήνα στην Πάτρα υπάρχουν οι ακόλουθοι τρόποι:

  • Λεωφορείο

Εάν προτιμήσετε το λεωφορείο πρέπει να κάνετε τα εξής:

Από τον σταθμό “Κηφισός” μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο για Πάτρα. Το εισιτήριο κοστίζει 35 ευρώ (με επιστροφή) και μπορείτε να το αγοράσετε απευθείας στον σταθμό. Υπάρχουν λεωφορεία για Πάτρα κάθε μισή ώρα περίπου, από τις 05:30 μέχρι 22:30. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 3 ώρες, εκτός αν προτιμήσετε το Express με διάρκεια μετακίνησης περίπου 2 και μισή ώρες. Οι ώρες δρομολογίων του Express είναι:

08.30, 10.30, 12.30, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00, 18.00 και 19.00.

  • Προαστιακός – Λεωφορείο ΟΣΕ

Εάν επιλέξετε αυτή τη λύση θα πρέπει να πάρετε τον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ σιδηρόδρομο από το σταθμό Δουκίσης Πλακεντίας ή Νερατζιώτισα ως τον σταθμό στο Κιάτο. Από το Κιάτο υπάρχει ανταπόκριση με λεωφορείο του ΟΣΕ, με προορισμό απευθείας την Πάτρα. Το εισιτήριο, το οποίο καλύπτει όλη την διαδρομή προς την Πάτρα, κοστίζει 23,10 ευρώ (με επιστροφή) εφόσον προβείτε σε προαγορά εισιτηρίου τουλάχιστον 48 ώρες πριν το ταξίδι.

Παρακαλούμε, έχετε στον νου σας ότι δεν είναι απευθείας δρομολόγιο. Θα πρέπει να αλλάξετε στο Κιάτο και να επιβιβαστείτε στο λεωφορείο του ΟΣΕ.

Κατεβάστε τις ώρες δρομολογίων από το αεροδρόμιο προς το Κιάτο στο

http://www.trainose.gr/wp-content/uploads/2014/03/Δρομολόγια-Αεροδρόμιο-Κιάτο.pdf

Κατεβάστε τις ώρες δρομολογίων από το Κιάτο προς Πάτρα στο

http://www.trainose.gr/wp-content/uploads/2014/03/Δρομολογια-Λεωφορειων-Κιατο-Πατρα-Ανταποκρισεις-με-Προαστιακο-από-22-06-2015.pdf

Συνδυάζοντας και μία διανυκτέρευση τουλάχιστον (55 Ευρώ το μονόκλινο στο ξενοδοχείο διεξαγωγής) μπορείτε με κόστος λιγότερα από 100Ε (78,10 με ΤΡΑΙΝΟΣΕ / 89,70 με ΚΤΕΛ) να καλύψετε τη διαμονή και τη μετακίνησή σας!

Σας περιμένουμε στην Πάτρα από την Παρασκευή 25 έως την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 και αν δεν έχετε κάνει την προεγγραφή σας, φροντίστε το άμεσα στην καρτέλα Εγγραφές 

Εκ της συντονιστικής επιτροπής του συνεδρίου.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.