Δελτίο Τύπου - Πρόσκληση

Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, το ΙΤΥΕ "Διόφαντος" και την Ελληνική Ένωση για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,
συνδιοργανώνουν το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning με θεματική:

«Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα».

 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Νοεμβρίου 2015, στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο Astir Patras, ενώ η εγγραφή των συμμετεχόντων είναι δωρεάν.

Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε εκπαιδευτικό, ανεξαρτήτως γνωστικού αντικειμένου και βαθμίδας εκπαίδευσης, ο οποίος επιθυμεί αφενός, να αξιοποιήσει τις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας στην εκπαιδευτική διαδικασία και αφετέρου, να προωθήσει τη σχολική συνεργασία σε Ευρωπαϊκό, Διεθνές και Εθνικό επίπεδο με αφορμή την έναρξη του νέου Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οδηγίες προς δημοσιογράφους: Ζητήστε το αρχείο word για δημοσίευση του ΔΤ στα μέσα και επικοινωνήστε με την κ. Καπράλου στο kapralou[at]cti.gr για σχετικές λεπτομέρειες.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.