Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Ενημερωτική συνάντηση εκπαιδευτικών Δημόσιων & Ιδιωτικών Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών - επιμορφωτικών δράσεων των Συμβούλων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική διαδικτυακή συνάντηση την Παρασκευή 04/10/2024, ώρα 18.00μ.μ.-19.00μ.μ., στην αίθουσα https://minedu-secondary2.webex.com/meet/chchasoula με τίτλο «Ενημέρωση σχετικά με την αξιοποίηση των ΤΠΕ και των εργαλείων Web 2.0, της εκπαιδευτικής ρομποτικής, των κινητών συσκευών (tablets και κινητών τηλεφώνων), 3D εκτυπωτών, τεχνητήςνοημοσύνης και διαδραστικών πινάκων για την υλοποίησησυνεργατικών δραστηριοτήτων σε έργα eTwinning και η ενσωμάτωσή τους στη διδασκαλία μαθημάτων». και εισηγητή τον κ. Νίκο Τζιμόπουλο Υπεύθυνο των Σεμιναρίων etwinning και Μέλος του Εθνικού Οργανισμού Υποστήριξης της ευρωπαϊκής δράσης e-twinning.

Η συνάντηση απευθύνεται σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα δημόσια & ιδιωτικά σχολεία της περιοχής μας. Σκοπός αυτής της δράσης είναι η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών στο διδακτικό τους έργο.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.