Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Υποψηφιότητα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το Ευρωπαϊκό Βραβείο ΙΤΕ 2024

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της δράσης eTwinning είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής και ο διδάσκων κ.  Ιωάννης Λεύκος είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για το Ευρωπαϊκό Βραβείο «eTwinning για τους μελλοντικούς εκπαιδευτικούς 2024» το οποίο τιμά την αριστεία στην Αρχική Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών (Initial Teacher Education) αναγνωρίζοντας τα ιδρύματα που έχουν συνεισφέρει σε εξαιρετικό επίπεδο στην πρωτοβουλία «eTwinning για μελλοντικούς εκπαιδευτικούς» και στην κατάρτιση της επόμενης γενιάς εκπαιδευτικών eTwinning. 

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και δώδεκα ακόμη ιδρύματα από όλη την Ευρώπη έχουν προταθεί για το βραβείο eTwinning ITE 2024 γιατί έχουν επιδείξει εξαιρετική δέσμευση, ολοκλήρωση προγραμμάτων σπουδών, υλοποίηση έργων και ερευνητική ικανότητα στο eTwinning. Το ευρωπαϊκό βραβείο eTwinning ITE αναγνωρίζει το έργο τους στην προώθηση ενός περιβάλλοντος που υποστηρίζει και ενισχύει τους/τις μελλοντικούς/μέλλουσες εκπαιδευτικούς, παρέχοντάς τους τις απαραίτητες δεξιότητες για να πετύχουν στην ηλεκτρονική αδελφοποίηση σχολείων.

Ο νικητής του βραβείου θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για την Αρχική Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών, που θα πραγματοποιηθεί 28-30 Νοεμβρίου 2024 στη Βουδαπέστη. Το συνέδριο, με τίτλο «Προώθηση της αγωγής του πολίτη και των ευρωπαϊκών αξιών μέσω του eTwinning για τους μελλοντικούς εκπαιδευτικούς», θα φέρει σε επαφή εκπαιδευτικούς, εμπειρογνώμονες και ακαδημαϊκούς για την ανταλλαγή γνώσεων, βέλτιστων πρακτικών και εμπειριών. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας δίνεται η δυνατότητα να προσκαλέσουμε τον κ. Λεύκο ως εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε αυτή τη μοναδική εμπειρία για διδάσκοντες/ουσες.

Συγχαρητήρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, στον κ. Ιωάννη Λεύκο και τους φοιτητές/τριές του!

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.