Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

3ο Τεύχος ψηφιακού περιοδικού του eTwinning-https://welcome.etwinning.gr/

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη δημοσίευση του τρίτου τεύχους του ψηφιακού περιοδικού eTwinning! https://welcome.etwinning.gr/archives/series/3rd

Σε αυτό το τεύχος, δίνουμε τον λόγο στους μαθητές των σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες τους, τις σκέψεις τους και τα αποτελέσματα των συνεργατικών τους έργων. Ο στόχος είναι να υποστηρίξει το περιοδικό (όσον αφορά τους φοιτητές και τους μαθητές) την ανάπτυξη δεξιοτήτων ερευνητικής μεθοδολογίας, βιβλιογραφικής έρευνας, συγγραφής ερευνητικών εργασιών, αποτύπωσης και παρουσίασης αποτελεσμάτων, συντακτικών και συγγραφικών ικανοτήτων και καλλιέργειας ικανοτήτων συνεργασίας.

Οι μαθητές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας έχουν συνεισφέρει με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα σε αυτό το τεύχος, γράφοντας άρθρα που αποτυπώνουν τις εκπαιδευτικές τους εμπειρίες και τις ανακαλύψεις τους κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους σε συνεργατικά προγράμματα. Μέσα από τα κείμενά τους, αναδεικνύεται η σημασία της συνεργασίας, της ανταλλαγής ιδεών και της διαπολιτισμικής κατανόησης που καλλιεργούνται μέσα από αυτό το ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να παρουσιάσουμε τις φωνές των μαθητών μας και να αναδείξουμε τα έργα που υλοποιούν με τόσο πάθος και δημιουργικότητα. Σας προσκαλούμε να διαβάσετε τα άρθρα τους και να γνωρίσετε την ενθουσιώδη ματιά τους για έναν κόσμο χωρίς σύνορα, γεμάτο γνώση και εμπειρίες.

Με τη δημοσίευση του 3ου τεύχους, ανοίγει το 4ο τέυχος του περιοδικού και σας καλούμε όλες και όλους να μας στείλετε τα άρθρα σας μέχρι 31-12-2024.

Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης eTwinning

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.