Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών

Η 7η Μαϊου πλησιάζει! Μια μέρα γιορτής, η ημέρα του eTwinning που θα εορταστεί σε όλες τις χώρες!

Η ΚΥΥ προτείνει να:

  • Δημιουργήσετε έναν ανθρώπινο λογότυπο: Η συνεργασία και η φαντασία βρίσκονται στην καρδιά του eTwinning. Αφήστε την φαντασία των μαθητών σας να λάμψει, ζητώντας τους να σχηματίσουν το λογότυπο του eTwinning στην αυλή του σχολείου, στο γυμναστήριο ή σε μια αίθουσα.
  • Διοργανώσετε μια απελευθέρωση μπαλονιών και να τα αφήσετε ελεύθερα στο σχολείο σας. Μπορείτε βέβαια να τα κρατήσετε και να βγάλετε απλά φωτογραφίες
  • http://www.etwinning.net/el/pub/news/news/etwinning_day_a_day_of_celebr.htm

Σας προτρέπουμε να συμμετέχετε ενεργά, να οργανώσετε εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία σας με τους μαθητές σας και να μοιραστείτε μαζί μας φωτογραφικό υλικό!

Μπορείτε να:

  • Μας στείλετε 2-3 φωτογραφίες (όχι ζωγραφιές) από την εορταστική σας εκδήλωση, φροντίζοντας να έχετε τυπώσει το λογότυπο για τα 10 χρόνια του eTwinning το οποίο πρέπει να είναι εμφανές στις φωτογραφίες! Η εορταστική σας εκδήλωση μπορεί να περιλαμβάνει παρουσίαση του eTwinning στο σχολείο σας, το ανθρώπινο λογότυπο, απελευθέρωση μπλε και κίτρινων μπαλονιών  και ότι άλλο εσείς φανταστείτε!
  • Τραβήξετε ένα βίντεο διάρκειας μέχρι 1 λεπτό στο οποίο εσείς οι ίδιοι  να μας περιγράφετε σύντομα την εμπειρία σας στο eTwinning και τι σας έχει προσφέρει.

Τις φωτογραφίες σας (2-3)και τον σύνδεσμο του βίντεο θα τα ανεβάσετε στην φόρμα: http://www.etwinning.gr/survey/index.php/182522/lang-el συμπληρώνοντας και τα στοιχεία σας. Η φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 29 Μαϊου.

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης θα επιλέξει μέσω διαδικτυακής κλήρωσης έναν εκπαιδευτικό, από όσους έστειλαν υλικό συμπληρώνοντας την φόρμα, ο οποίος θα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο eTwinning στις Βρυξέλλες τον Οκτώβριο. Η επιλογή θα γίνει στις 15.00 το μεσημέρι και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ: https://eun.webex.com/eun/j.php?MTID=m3b318378d6478afda551c23de7cb4b8e

Στις 7 Μαϊου θα περάσουμε 3 ώρες μαζί με 100 περίπου σχολεία, που δήλωσαν συμμετοχή και θα συμμετέχουν στο εορταστικό webinar που οργανώνουμε! Στο webinar οι μαθητές θα παρουσιάσουν ποιήματα, τραγούδιa και δρώμενα. ΄Εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε με τους μαθητές σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.!

Μπορείτε να μοιραστείτε όλα όσα κάνετε στα κοινωνικά δίκτυα του eTwinning:

Twitter: το hashtag #eTwinningDay , #‎eTwinning10 @eTwinningGr , @eTwinningEurope

Instagram: https://instagram.com/etwinning_europe/

                   https://instagram.com/hellenic_etwinning/

Facebook: https://www.facebook.com/HelleniceTwinning

Περιμένουμε την συμμετοχή όλων σας! Ας κάνουμε την μέρα αυτή ξεχωριστή!

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.