Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών

Οι Εβδομάδες eTwinning 2019 ενθαρρύνουν τους eTwinners να ενημερωθούν για τη Δημοκρατική Συμμετοχή, να γνωρίσουν άλλους συναδέλφους και να διοργανώσουν ποιοτικά έργα σχετικά με το θέμα.

Η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης, στην προσπάθεια να ενισχύσει την εγγραφή έργων, με θέμα τη Δημοκρατική Συμμετοχή, θα επιλέξει μέσα από ανοικτή κλήρωση, 1 έργo με έλληνα ιδρυτή, με θέμα τη Δημοκρατική Συμμετοχή, που θα υποβληθεί από 30 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2019 και θα έχει στην περιγραφή το hashtag #eTw4Democracy. Το βραβείο θα είναι η συμμετοχή στο eTwinning Συνέδριο το 2020, σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Εθνική Τελετή Απονομής των βραβείων.

Δείτε επίσης τις προγραμματισμένες δραστηριότητες της ΚΥΥ μετά από σύνδεση στο eΤwinning Live σας στο https://live.etwinning.net/campaigns/2019/democraticparticipation 

Καλή τύχη σε όλους τους eTwinners!

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.