Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών
Στις 5 Μαϊου 2010. τα σχολεία ολόκληρης της Ευρώπης καλούνται να πραγματοποιήσουν ένα πάρτι γενεθλίων για το eTwinning. στο σχολείο και την κοινότητά τους.
 
Στην Ελλάδα βάλαμε ένα στοίχημα να φτιάξουμε το μεγαλύτερο online βιβλίο ευχών για το eTwinning σε ολόκληρη την Ευρώπη!  Γράψτε πρωτότυπες ευχές στα ελληνικά ή και σε άλλες γλώσσες και βοηθήστε  να δείξουμε στην Ευρώπη πόσο η Ελλάδα στηρίζει το eTwinning. Στόχος μας να συγκεντρώσουμε 5.000 μηνύματα ευχών μέχρι τις 5 Μαΐου!
 
Ενθαρρύνετε τους μαθητές του σχολείου σας που συμμετέχουν στη δράση  να στείλουν τη δική τους ευχή. Γράψτε εσείς και οι συνάδελφοι σας τα δικά σας μηνύματα.
 
Γράψτε και εσείς τη δική σας ευχή στο :  http://www.etwinning.gr/5years/
 
Πραγματοποιήστε μία εορταστική δραστηριότητα στο σχολείο σας για τα 5 χρόνια του etwinning και μην παραλείψετε να προσθέσετε το σχολείο σας στον χάρτη του εορταστικό site του etwinning.net!  Ενημερώστε μας για τον τρόπο που θα γιορτάσετε (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και επικοινωνήστε  με τον τοπικό τύπο για να προβάλει τις δραστηριότητες σας. Στείλτε μας κείμενα. βίντεο ή/και φωτογραφίες από τις δραστηριότητές σας. για να προβάλλουμε τη δουλειά σας.

Μερικές ιδέες για το τι μπορείτε να οργανώσετε

Τα σχολεία είναι ασφαλώς ευπρόσδεκτα να οργανώσουν οποιοδήποτε είδος πάρτι γενεθλίων. Εδώ υπάρχουν μερικές ιδέες για πανευρωπαϊκές εκδηλώσεις για τις 5 Μαϊου. τις οποίες. στη συνέχεια. μπορούμε να μοιραστούμε μεταξύ μας:
  • Οργάνωση μίας φιλικής προς το περιβάλλον απελευθέρωσης μπαλονιών στις 12.00 CET! Γίνετε μέρος αυτής της συλλογικής απελευθέρωσης σε ολόκληρη την Ευρώπη. με το σχολείο σας. Για να βοηθηθείτε σε αυτό. ρίξτε μια ματιά στις φιλικές προς το περιβάλλον ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ στο εορταστικό site του etwinning.net.
  • Οργανώστε μία συνεδρία για παρασκευή τούρτας και διακόσμηση. Ζητήστε από τους μαθητές σας να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους στη δημιουργική διακόσμηση και στο ψήσιμο. για να ετοιμάσουν την πιο θαυμάσια τούρτα για το eTwinning. Στη συνέχεια μπορούμε να μοιραστούμε και να συγκρίνουμε!
     
  • Ερμηνεύστε το Happy Birthday με τους μαθητές σας. Αφήστε τα μουσικά ταλέντα των μαθητών σας (και των συνεργατών;)να ξεχυθούν. οργανώνοντας ένα ειδικό τραγούδι γενεθλίων για το eTwinning. Συμπεριλάβετε όργανα. γλώσσα. οτιδήποτε επιθυμείτε. ώστε να μπορούμε να συλλέξουμε μία ευρεία ποικιλία δημιουργικότητας.

 
Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.