Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών

Στο πλαίσιο του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου eTwinning «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα στην Π/θμια και Δ/θμια Εκπ/ση» (http://www.etwinning.gr/professionaldevelopment/conferences/4th), το οποίο έλαβε χώρα στην Πάτρα από 24 έως 26/11/2017, πραγματοποιήθηκε η Τελετή απονομής βραβείων του 12ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017. Δελτίο τύπου

Τα παρακάτω βραβεία απονεμήθηκαν ανά κατηγορία:

Νηπιαγωγείο - Δημοτικό (4-11)

1o Βραβείο : A world of “famous” difference - 10o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΝΕΚΤΑΡΙΑ (ΝΑΤΑΛΙΑ) ΤΖΙΤΖΗ

2ο Βραβείο: European Tale-Bot : the storytelling robot - 1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΗΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΑ

Γυμνάσιο (13-15)

1o Βραβείο: Out of the Box #eTwCitizen16 - 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΒΑΡΒΑΡΑ ΖΑΝΤΡΑΒΕΛΗ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΚΟΣΙΜΟΥ

2o Βραβείο: RDY: Roald Dahl Year - 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΕΛΕΝΗ ΛΕΚΚΑ

ΓΕΛ , ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, TEE και ΕΕΕΕΚ (16-19)

1ο Βραβείο: Green spots in town - 1ο ΕΠΑΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΡΗΤΗΣ - ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗ

2o Βραβείο: E.T. call Europe - ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ειδική Κατηγορία: Έργο με θέμα την ένταξη

Βραβείο: Families of the world: Grixos and Trixos - 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ - ΝΙΚΗ ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ειδική Κατηγορία: Έργο που προέρχεται από δράση Erasmus+"

Βραβείο: A Virtual Intertextual Tour across Ancient Entrepeneurship - 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΤΑΣ - ΚΑΡΑΝΤΖΕΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ

Όλα τα βραβευθέντα σχολεία έλαβαν ως δώρα ηλεκτρονικό εξοπλισμό από τις χορηγίες των εταιριών EPSON και INTERACTIVO και τη χορηγία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, καθώς και συμμετοχή σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή συνέδριο στο πλαίσιo της δράσης eTwinning για το 2018. Παράλληλα δόθηκαν αναμνηστικά δώρα για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν!

Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός που έλαβαν τα σχολεία ανά κατηγορία είναι:

Δημοτικά:

10o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: 1 ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ EPSON, 1 LAPTOP από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, συμμετοχή σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή συνέδριο στο πλαίσιo της δράσης eTwinning για το 2018.

1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΗΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 1 LAPTOP από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και συμμετοχή σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή συνέδριο στο πλαίσιo της δράσης eTwinning για το 2018.

Γυμνάσια:

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: 1 ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ EPSON, 1 LAPTOP από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, συμμετοχή σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή συνέδριο στο πλαίσιo της δράσης eTwinning για το 2018 και για τις δύο εκπαιδευτικούς.

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: 1 LAPTOP από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, συμμετοχή σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή συνέδριο στο πλαίσιo της δράσης eTwinning για το 2018.

ΓΕΛ , ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, TEE και ΕΕΕΕΚ (16-19)

1ο ΕΠΑΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΡΗΤΗΣ: 1 3D document camera INTERACTIVO, συμμετοχή σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή συνέδριο στο πλαίσιo της δράσης eTwinning για το 2018.

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ: 1 LAPTOP από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, συμμετοχή σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή συνέδριο στο πλαίσιo της δράσης eTwinning για το 2018.

Ειδική Κατηγορία: Έργο με θέμα την ένταξη

7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: 1 LAPTOP από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, συμμετοχή σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή συνέδριο στο πλαίσιo της δράσης eTwinning για το 2018.

Ειδική Κατηγορία: Έργο που προέρχεται από δράση Erasmus+"

2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΤΑΣ: 1 LAPTOP από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, συμμετοχή σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή συνέδριο στο πλαίσιo της δράσης eTwinning για το 2018.

Στο πλαίσιο των εβδομάδων eTwinning πραγματοποιήθηκε κλήρωση μέσω του ιστοτόπου random.org.

Νικήτρια των εβδομάδων eTwinning αναδείχθηκε η εκπαιδευτικός κ. Καραμούρτου με το έργο: «JEUX OLYMPIQUES, DES PONTS ENTRE LE PASSE ET LE FUTUR (L'amitié dans la compétition)» που κατατέθηκε από το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΙΤΕΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Το βραβείο αφορά σε μία συμμετοχή στο eTwinning Συνέδριο το 2018 το οποίο θα διεξαχθεί τον Οκτώβρη του 2018 στην Πολωνία.

Η εκδήλωση βράβευσης μεταδόθηκε ζωντανά από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Το βίντεο της πρώτης μέρας του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου eTwinning και της βράβευσης μπορείτε να το δείτε στο: http://video.sch.gr/asset/detail/L1WbpPSoUMibHdPUHhiumLzg

Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες εκπαιδευτικούς και μαθητές και καλή επιτυχία στα Ευρωπαϊκά Βραβεία!

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.